2777
2789

شغل همسر من املاکی هست 

کلا در حال قربون صدقه فداتشم و... با مرد ها هم اینطوری حرف میزنه با زن هاهم 

اونسری داشت با من حرف می‌زد پشت تلفن بود یهو ب مشتری گفت فداتشم فدای سرت .زن بو.د مشتری 

باهاااش‌ دعوا کردم کلییی اونم بهم گفت بخدا من با گفتن این حرف هدفی تو کلامم‌ ندارن میگ این من زبونم عادت کرده ولی جمعش میکنم 

میدوم خودمم ک منظوری نداره عادت کرده بخاطر کارش متاسفانه....

منم نمیخوام با جنگ و دعوا این حرفارو از سرش در بیارم 

نمیدونم چطوری بگم بهش چطوری. رفتار کنم که دیگ با مشتری اینطوری حرف نزنه 

لطفا راهنماییم کنید 

لطفا هی نگید وایی الان خیانت میکنه و ... وایی چ وضعشه خودم میدونم وضعیت و بخاطر همینم میخوام با آرامش این مشکل و حل. کنم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بگو فلان دوستم میگف فلان مغازه رفتیم فروشنده ش خیلی با جذبه و محترمانه برخورد میکرد قشنگ آدمو جذب خودش میکرد و فلان

تا یکم سرسنگین شه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

به شوهرت بگورفتی مغازه ومغازه داراینطوری باهات حرف زده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

وای اصلا بعضیا عادت دارن 

با همسرم رفته بودیم مرکز خرید بعد میخواستم صاحب مغازه برام یه لباس بیاره 

گفتم ببخشید آقا 

یهویی برگشت گفت جانم عزیزم 😆😆اصلا جاخوردم 

همسرم زیر لب گفت به به چقدم صمیمی 🤣🤣🤣🤣

اصلا عادت داشتا با همه همینطوری حرف میزد ولی خب جالب نبود من خوشم نیومد