2777
2789

مرسی از وقتی ک واسم میزارین

راستش آسیب دوران کودکی خیلی دارع اذیتم میکنه

خانواده پدرم همه ادمای شکاک بد دل هستن از وقتی چشم باز کردم توخونه فوش دعوا تهمتایی ک ب مامانم میزد کتک چقدر من کتک خوردم یع مشت ادمای بی شعور اشغال

گذشت و الان من نوزده سالم شده اما چ سنی سن نوجونیم جونیم دارع ب گند ترین روزام میشه همه اون رفتار ها اتفاقایی ک تو بچگیم اسیب زده الان دارع نشون میده افکارم منفی شده همش دارم با عشقم سربحثای الکی دعوا میکنم انگار شدم کپی بابام همش گریه میکنم دارم عشقمم کلافه میکنم همش فکر میکنم همه ازمن بدشون میادهرکی خوبی کرد بخاطر هدفش کرده ...نگین برو مشاورع چون بابام نمیزارع پولشم ندارم بهم بگین جز مشاورع چیکارکنم😔دست ب هرکاریم میزنم نمیشع مثلا پیج زدم عکس نوشته های مثبت مینویسم خوشگل کردم پیجمو دریغ از یع فالور درس میخونم نمیفهمم کلا این آسیب های بچگیم روانیم کرده اخه مادر مردم خوبی بچشونو میگن من مامانم چشم دیدنمو نداره همیشه خدا داره بدمو میگه بابام ک نگم بهتره...

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

تو این مدت باید فهمیده باشی که تو فقط فقط خودت و داری

تو ذهنت بالا پایین کن ببین اگر کاری واس خودت نکنی کی بیشتر ضرر میکنه؟

بله خودت.

نه پدر نه مادر همیشه آدمای خوب و امن زندگی نیستن گاهی آدما مثل من و شما و خیلیای دیگه کمبود محبت و حمایت خانواده دارن

اگر قرار باش به افسردگی خودمون دامن بزنیم هیچی درست نمیشه

کفش آهنی پات کن برو دنبال کار در کنار درست

درس و هیچوقت ول نکن

سواد نداشته باشی ول معطلی 

عزیزم عشق و شوهر و دوست پسر همیشه هست 

الان دنبال خودتت و پیشرفتت باش خودت و از این باتلاق خانواده در بیار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این مدت باید فهمیده باشی که تو فقط فقط خودت و داری تو ذهنت بالا پایین کن ببین اگر کاری واس خودت ...

میدونید این افکار خیلی اذیتم میکنه خیلی مدام تو ذهنمه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
بهداشت محله تون روانشناس داره ک خدمات رایگان ارائه میدن. یه سر برو

خودم ماشین ندارم مامانم نمیبرتک

خب عزبز ی شبه اینطوری نشدی زمان میبره خیلی خوبه که متوجه هستی خیلیا غرق شدن و میگن بقیه مشکل دارن ما خوبیم پس شما صد هیچ جلویی گلم

بهزیستی بعضی شهرها مشاور رایگان داره قدیما که بود ...

بجز اون پیشنهاد میکنم حرفای ذهنیت بنویسی تا ذهنت خالی بشه حتی ممکنع خاطرات تلخی باشه ولی باید خوبی هانم بنویسی و کمک هایی که دریافت کردی تو اوج سختی

شاید با اینکار ده تا دفتر ۲۰۰ برگ پر کنی ولی جواب میده 

اینم بدون تنها نیستی خیلیا با خونواده های معتاد و ناکارامد ادمای خیلی موفقی شدن بسکه رو خودشون کار کردن

میدونی ی حمایت هایی هم داشتی مثل اینکه همون پدر مادر نزاشتن شب تو کوچه بخوابی... اینا حداقل هاست میشه گفت جای شکر  باقیست این چیزای ریز لیست کن سپاسگزاری کن

اگر دوست داری یسری سایت و پیج که مطالب رایگان خودسازی میزاره برات میزارم سر بزنی

عرشیانفر

زندگی سالم

عباسمنش

دکتر شیری

همه ما انبوهی از طرح واره و مسایلی داریم که از کودکی و گذشته داریم تو روحمون حمل میکنیم

پدر مادرای ما هم خودشون اسیب دیدن ... ما این زنجیره رو میشکنیم ب یاری خدا

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
میدونید این افکار خیلی اذیتم میکنه خیلی مدام تو ذهنمه 

میدونم و میفهمم که جی میگی

داری خودخوری میکنی

ولی بهت نصیحت میکنم که خودت و الان که سنت کمه نجات بده وگرنه تا آخر عمرت تو این موقعیت میمونی

شده با زور برو سرکار و تو اجتماع

درس و درس و درس

هیچوقت درس و ول نکن

باور کن بی سوادی ۱۰تا پله پایین تر از جایی که هستی میندازتت

پیشنهاد دیگمم اینه که از صبر و معنویات کمک بگیری 

بالاخره اندازه قطره اب هم همت کنی ولی مداوم باشه بالاخره همون قطره اب صخره و سنگ رو سوراخ میکنه راهشو پیدامیکنه

سخته

خیلی

ولی ۲۰ سال قبل ی استاد دانشگاه سر کلاس گفت گل نیلوفر ب این،زیبایی وسط مرداب رشد کرده و ریشع خیلی قوی داره

دختری ک تو خونواده با شرایط بد پیشرفت میکنه موفق میشه مثل گل نیلوفر زیباست

خب عزبز ی شبه اینطوری نشدی زمان میبره خیلی خوبه که متوجه هستی خیلیا غرق شدن و میگن بقیه مشکل دارن ما ...

خیلی اذیتم میکنه همش فکرام منفیه اگر ببینم عشقم انلاینه و پیامم ندادع من کلا میریزم بهم  قضاوتش میکنم سرد میشم دعوا میکنم یه بچه بازی هایی میکنم شاید باورت نشه خانوادش واسش مهمن من حسودیم میشه 

پیشنهاد دیگمم اینه که از صبر و معنویات کمک بگیری  بالاخره اندازه قطره اب هم همت کنی ولی مداوم ...

چ قشنگ 🥺

ولی بدیش اینه ریشه حرفا طرز فکرا باعث اذیت شدنم شده

عزیز مشغولیات هنری هم خیلی کمک میکنه ذهن رو خالی میکنه

ورزش و باشگاه

برای خودت روتین روزانه بزاری

و نوشتن فراموش نکنی

چیزایی تو روان ما شکل گرفته که شبیه طلسم شدن 

یسری عقده های روان من که دارم هرازگاهی شخم میزنم

یکی دو تا ش هیچ جوره از وجودم پاک نمیشه ولی ادمای موفقی دیدم که تونستن پاک کنن و شاد و خوشبخت باشن

با بخشیدن دیگران با بخشیدن خود با پذیرش اینکه تو دل همه رنج ها ی سری موهبت هایی قسمتشون شده

شاید فکر کنی حرفام از شکم سیری و خدای نکرده نمک ب زخمت پاشیدم

ولی  من زخم ب زخم تو زندگیم میرم جلو

خودم جنازه خودمو از رو زمین برداشتم بلند کردم

درک میکنم یکی این شرایط تو خونه و خونواده داره و الان ذهنش مدام اذیتش میکنه چی داره میگه

ولی موفق میشی 

چ قشنگ 🥺 ولی بدیش اینه ریشه حرفا طرز فکرا باعث اذیت شدنم شده

چون روح ادم لطیفه یا حساسه پشت حرفا و ریشه حرفا و انرژی ادما زود درش اثر میکنه

اینجوری نمیتونی دووم بیاری

اگر بتونی کتاب شکر گزاری ۲۸ روزه راندا برن تهیه کنی تمرین ذهنه برای مثبت اندیشی

اگر مشاور بری حرف بزنی گام ب گام کنارت باشه ( من زیاد رفتم )

باز ب جلساتی برخورد میکنی که میگه باید حرفاتو بنویسی برام بیاری

و ب جلساتی میرسی که میگه باید تمرین مثبت اندیشی کنی این هفته و هفته بعد دوباره ببینمت...

یا تکنیک تنفس عمیق و این سبک کارا...

خودتونم با این کتاب میتونی شروع کنی 

اون سایت هایی هم که بهتون معرفی کردم همشون کانال تل دارن پر از وویس و مشاورا و تجربه های مشابه هست

شاید کمکت کنه

میدونی یوقتایی ی ندای درونی بهت میگه چیکار کنی رنجت کمتر بشه

ولی اول اول اول رو رابطه با خودت کار کن بعد روابطت با بقیه خود بخود درست میشه

حرفات بنویس 

اوقات قراغتت کار هنری یا یادگیری مهارت پر کن

بالاخره ب سمت جامعه و زندگی مستقل پرتاب میشی تا ابد ک تو او خونه نمیمونی شایدم مهاجرت کردی

باید قوی باشی 

تو کار دانشگاه زندگی زناشویی

ی چیز دیگم اینکه وقتی ذهنم منفیه ریشه حرفا رو مطابق باورای خودم منفی برداشت میکنم .... ولی تمرین شکرگزاری حتما کمکت میکنه 

چهار اثر فلورانس اسکاول شین هم بخون

کتاب غلبه بر نگرانی

ایین دوست یابی

یسری رمان و داستان سازنده و انگیزشی هم هست اونا هم بخون ببین قهرمان داستان با چ شرایط سختی دست و پنجه نرم میکرد و ب کجاها رسید

کتاب شازده حمام پیشنهاد میکنم بخونی

ی چیز دیگم اینکه وقتی ذهنم منفیه ریشه حرفا رو مطابق باورای خودم منفی برداشت میکنم .... ولی تمرین شکر ...

ببخشید میشه بهم بگین مشاوره هایی ک رفتین دقیقا گفتن چیکارا کنید میخام انجامش بدم

چون روح ادم لطیفه یا حساسه پشت حرفا و ریشه حرفا و انرژی ادما زود درش اثر میکنه اینجوری نمیتونی دووم ...

ببخشید شما پی دی اف کتاب شکرگذاریو پی دی افش دارین ؟