2777
2789
عنوان

چرا واقعا..؟

65 بازدید | 9 پست

مادربزرگم حالش خوب نیست و‌ هر روز یکی‌میره رو سرش هر چند روز هم‌نوبت مامان منه هیچ‌حرکتی نداره وقتی راه میره باید با عصا باشه و حواسمون بهش باشه..

خلاصه وقتایی ک مامان من میره ی ۲۴ ساعت باید باشه و ناهار و شام ما باید اونجا باشیم چون بقیه هم میان سر نوبتشون بچه ها و..شام و ناهارشون اونجاس

اما مامان من جدیدا میگه ک من اینجا هستم ولی شما ناهار خونه بخورید بعد بیاین ی سر بزنید دوباره واسه شام برید خونه🫤

با اینکه من و داداشم و بابام اصن غذامون زیاد نیست و درکل کم غذاییم..

دوما اینکه پدربزرگمم وضعش خوبه خداروشکر و از نظر مالی مشکلی نداره

نمیدونم دلیل این کارش چیه خیلی ناراحتم ازش..🥲

بحث خورد و خوراک‌ نیستاا خداروشکر خودم اشپزی میکنم ولی دوس دارم دلیل اینکارشو بفهمم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

شاید مادرت زن مسئولیت پذیری نیست؟ ببخشید یه زن اینجوری داریم اطراف الان طلاق گرفته بچش اینجاست خودش رفته خونه اجاره کرده یه شهر دگ 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت از مادرت بپرش شما بهتر از هر کسی مادرتو میشناسی

خیلی از این بابت ناراحتم نمیفهمم دلیل این کاراشو

با اینکه خودش میبینه وقتی نوبت بقیه س چقدرر ولخرجی میکنن اونوقت ب ما میگه ناهار و‌شام رو برید خونه بخورین

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

شاید مادرت زن مسئولیت پذیری نیست؟ ببخشید یه زن اینجوری داریم اطراف الان طلاق گرفته بچش اینجاست خودش ...

ن عزیزم اینطور نیست

اولا میگفت بیاین ناهار و شام اینجا ولی جدیدا میگه دیگ نیاین

شاید کسی حرفی زده 🤷🏻‍♀️ 

ن عزیزم خدایی بخاد برنج بگیرع واس ناهار یا شام ما و مادربزرگ‌و‌پدربزرگم کلن ۶ نفریم اما ۴ تا بگیره بازم اضاف میاد اصن اهل پرخوری و..نیستیم

بعدشم روزایی ک مامان من نیست نوبت بقیس اونا هر وعده غذای متفاوت درس میکنن ...

حتما کسی چیزش گفته یا از کسی شنیده وگرنه چرا باید اینطوری بگه

عزیزم اخه میدونی روزایی ک مامان من نباشع کسی دیگ ای هست..

اونا همش غذاهای متنوع و..درس میکنن چرا باید حرفی بزنن؟

ن عزیزم خدایی بخاد برنج بگیرع واس ناهار یا شام ما و مادربزرگ‌و‌پدربزرگم کلن ۶ نفریم اما ۴ تا بگیره ب ...

منظورم فقط راجع به غذا نبود. شاید درباره‌ی یه چیز دیگه حرفی زده باشن. به هر حال چیزی نیست که راحت بشه حدس زد. خودت باید یه جوری دلیلش رو از مامانت بپرسی.