2777
2789

سلام

میشه همه جواب بدن 

بگن چه کاری و با چه هزینه‌ای پیش کدوم دکتر و کدوم شهر انجام دادن

و راضین یا نه؟

مثلا من خودم کار ایمپلنت دارم دکتر گفته واحدی ۱۸

میخوام ببینم میشه یه قیمت منصفانه پیدا کرد یا نه

مواظب دندونتون باشين چيزاي شيرين نخورين يا بعدش مسواك بزنين يا اب نمك قرقره كنين چيزاي اسيدي هم دندون رو خراب ميكنه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری 

من یجا را اصفهان میشناسم گرون تر میگیره ولی دست و کارش عالیه 

جای ارزون هم دیدم چند بار خراب شده با یه بار همون یکی درومده

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
دندون فقط ژنتیکه . درسته مراقبت میخواد ولی ژنتیک تاثیر داره

این حرف رو شاید یه دندان پزشک سودجو بزنه که ادم فکر کنه جنس دندونش خوبه دگ تنبلی کنه واسه مسواک یا هم فکر کنه جنس دندونش بده ناامید شه از مراقبت کردن نهایتا پول تو جیب کی میره؟

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

این حرف رو شاید یه دندان پزشک سودجو بزنه که ادم فکر کنه جنس دندونش خوبه دگ تنبلی کنه واسه مسواک یا ه ...

نه عزیزم این حرف و ی دندون پزشک کاربلد بهم زد و‌مطالعاتی ک‌داشتم .

من هر دقیقه مسواک‌و‌نخ دندون دستمه .

همه دندونامم خرابه .

دوستی دارم که هیچ مراقبتی نداره .

خداروشکر ی لک رو دندوناش نیست

دندان خیلی مهمه

شده طلا و وسیله خونه بفروشم تو اولویت هست برام هرچقدر پولش بشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

قیمتا همینه برو دانشگاه قیمتش کمتره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میشه ادرسش را بدین اطفا؟

دکتر محمد بهاری مقدم در خود اصفهان نیست در فولادشهر هست

بزنید گوگل دقیق میاره

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم