2777
2789

سه ماه باید میانگین گردش حسابتون حداقل ۳میلیون تومان باشه بعد بهتون تعلق میگیره

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه باید میانگین گردش حسابتون حداقل ۳میلیون تومان باشه بعد بهتون تعلق میگیره

از فروردین تاحالا ۳۵۰۰ توشه

فروردینو اردیبهشتو تیک زده

خردادم تیک بخوره ۱۰ تومن میدن؟

شرایط خاصی نداره؟

سودو اقساطش چطوریه

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬
از فروردین تاحالا ۳۵۰۰ توشه فروردینو اردیبهشتو تیک زده خردادم تیک بخوره ۱۰ تومن میدن؟ شرایط خاصی ...

دقیقا تیک بوره اوکی میشه و درخواست میدید ۴۰۰تومن همون اول کارمزد برمیداره و اینکه ۱۱۲۰۰باید برگردون کنید ۶ماهه 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
دقیقا تیک بوره اوکی میشه و درخواست میدید ۴۰۰تومن همون اول کارمزد برمیداره و اینکه ۱۱۲۰۰باید برگردون ...

ینی ماهی دوتومن میشه حدودا؟ درسته؟

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬

عزیزم وام ازدواج تاپیک زدی که لازم داری و حذف کردی ثبت نامتو 

آیا تونستی دوباره ثبت نام کنی ؟و اینکه چه بانکی اسم نوشتی و چقد طول کشید بدن ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم