2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینقد تو این 11 روز حالم بد بوده ک خدا میدونه.  میتونم بهش بگم من راحت گفتم هر طور راحتی ب ...

عزیزم بچسپ بہ درست ھیچی اندازہ درس خوندن رو آیندہ ات تاثیر مٹبت ندارہ اون آقا پسر اگہ تورو دوست داشت و اندازہ یہ سرسوزن براش مھم بودی نمیرفت و ۱۱ روز ازت بیخبر باشہ واقعیتو قبول کن لطفا خودتو گول نزن و دم دستی نباش چون الانم بری بہ پاش بیفتی بعدا ازت سوء استفادہ جنسی و عاطفیشو میکنہ و میرہ چون علاقہ ای بھت ندارہ جنس مرد اگہ یہ زن یا دخترو دوست داشتہ باشن نمیتونن دوریشو حتی یہ روز تحمل کنن حالا دیگہ تصمیم باخودتہ کہ حداقل صبرکنی اگہ اومد طرفت پس یہ ذرہ دوستت دارہ چون ۱۱ روز گذشتہ 

عزیزم بچسپ بہ درست ھیچی اندازہ درس خوندن رو آیندہ ات تاثیر مٹبت ندارہ اون آقا پسر اگہ تورو دوست داشت ...

هیییی لعنت به دنیایی ک گاهی ظالم میشه. باشه بازم صبوری میکنم و پیام نمیدم  ولی با این امید ته دلم چیکار کنم.... 

هیییی لعنت به دنیایی ک گاهی ظالم میشه. باشه بازم صبوری میکنم و پیام نمیدم  ولی با این امید ته د ...

عزیزم بہ خودت ظلم نکن با دلت بجنگ کہ اون تورو نمیخواد پس توھم غرور و آیندہ اتو بباد ندہ لطفا چون چندسال عمرتو بباد میدہ و بعدھم باھات ادواج نمیکنہ و بھت میگہ خودت آویزونم شدی

عزیزم بہ خودت ظلم نکن با دلت بجنگ کہ اون تورو نمیخواد پس توھم غرور و آیندہ اتو بباد ندہ لطفا چون چند ...

میجنگم و میسوزم و اب میشم. چاره ندارم فعلا. 

ولی واقعا دلم میخواد به کاری نسبت بهش انجام بدم... نمیدونم چی.. ای خدااا

عزیزم بہ خودت ظلم نکن با دلت بجنگ کہ اون تورو نمیخواد پس توھم غرور و آیندہ اتو بباد ندہ لطفا چون چند ...

مثلا حتی لگه برم پیام بدم بگم. نمیبخشمت و تو زندگیت این اه من دامنتو میگیره چی؟ ایناروهم نگم؟ 

یا مثلا به دوستش پیام بدم بگم حالش چطوره؟این کارو روهم انجام ندم؟ 

اینقد دوسش دازم که دلم میخاد این حماقتو انجام بدم و یه طورایی التماس محسوب می شه  بگم بهش که با ...

این کارو بکن 

با اینکه ممکنه بعدا احساس حماقت کنی و خیلی خودتو مواخذه کنی بابتش 

میدونی چرا ؟ چون راحت تر موو آن کنی

کسی ک همه کار رو کرده برا ادامه دادن ب رابطه اش و صد خودشو گذاشته راحت تر میتونه بگذره و کنار بیاد 

این کارو بکن  با اینکه ممکنه بعدا احساس حماقت کنی و خیلی خودتو مواخذه کنی بابتش  میدونی ...

وای بین این همه ادم یکی گفت برم پیام بدم باز هر ذوق شدم. و از حرفای بعدشم نگران

میجنگم و میسوزم و اب میشم. چاره ندارم فعلا.  ولی واقعا دلم میخواد به کاری نسبت بهش انجام بدم.. ...

عزیزم توکل کن بہ خدا و از خدا بخواہ کہ کمکت کنہ فراموشش کنی سختہ اما میتونی