هر چیز دربارهی سرم و کرم ویتامین سی میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
اول اینکه ویتامین سی یک اکتیو پوستیه که خاصیت روشن کنندگی و ضد لک ،نرم و جوانسازی ، درخشندگی ، و ضد خشکی و تورم پوسته
همه سنین میتونن ازش استفاده کنن اگر تو یک روتین خوب ازش استفاده کنید عالی جواب میده یعنی چی ؟ یعنی اگر تو روتین از هیالورنیک اسید و مرطوب کننده استفاده کنید تاثییرش خیلی بهتر میشه . ضد افتاب بعدش واجبه اگر شب میزنید فردا صبح ضد افتاب بزنید
به بعضیا که پوستشون خشک یا حساس باشه ممکنه نسازه و جوش بزنن کلا اگر حساس بود اول مشکل و حل کنید
ویتامین سی و هر روز میتونید بزنید اما اگر تازه شروع به استفاده کردید اول هفته ای دو سه روز بزنید که پوست عادت کنه همون یکی دو قطره کافیه
دور لب میشه ضد اما دور چشم هیچ اکتیو پوستی نباید ضد . مصرف زیادش ممکنه باعث حساسیت و خشکی بشه
با بقیه ترکیب های پوستی مثل رتینول یا مثلا نیاسینامید و.. تداخل داره پس روز هایی که اونا رو میزنید ویتامین سی نزنید
اما اگر میخواید خاصیت روشن کنندگی و ضد لکش بیشتر بشه با آلفا آربوتین میتونید ترکیب کنید
تو برند های مختلفی که هست اوردینری جزو خوب هاس اگر توان مالیشو دارید اگر ندارید گارنیر بعد از اون بالانس . اگر ضد افتاب یا شوینده تون ویتامین سی داره نیازی نیست جداگانه استفاده کنید حتما . ویتامین سی دو مدل کرمی و سرم داره اگر کرمی استفاده کردید. اول هیالورونیک اسید (ابرسان )بعد ویتامین سی بعد مرطوب کننده و ضد افتاب .تاثییر کذاری هم برای بعضیا ممکنه چند روزه باشه برای بعضیا 2 یا 3 هفته اما ادامه باید داد در کل
ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور
از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا
چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم
اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره
سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س
مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .