2777
2789

سلام لطفاً راهنماییم کنید اتفاقی یک پیامکی توی گوشی شوهرم دیدم که به زن غریبه پول بهش قرض داده و براش لباس و کادو تولد خریده.

به فامیلی اسمش رو ذخیره کرده و با شماره دومش بهش پیامک داده. وقتی پروفایلش رو چک کردم متوجه شدم که زنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ایده دارم... 

به دوستی کسی بگو وقتی پیش شوهرتی به شوهرت پیام بده بگه عزیزم فلانی ام(اگه اسم زنه رو میدونی) اگرم نه نمیخواد اسم بگه این خط جدیدمه. شما از شوهرت بپرس کیه پیام میده اگه پیچوند گفت هیچکی دوستمه فلان یعنی یه جای کار میلنگه اگه جلوتون زنگ زد ببینه کیه یعنی سخت گرفتید

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

هیچی راهنمایی چیکار کنیم ...شما مشاوره میگیری 

مغز مارو میخورید بعد ی هفته هم با شوهره آشتی و تمام 

یادمه ی خانمی تاپیک زده بود دقیقن همین تازه😂گفت این دهمین باره 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

متوجه شدی که زنه؟؟؟؟؟بقیه اش

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
یعنی دهمین باره مچ شوهرشو گرفته؟

اره طرف ک تاپیک زده بود ...بعد جالبه خانما دری وری ب شوهرش گفتن 😐😐همچین ازش طرفدلری میکرد

بقیه گفتن حقته😂😂😂😂

هیچی راهنمایی چیکار کنیم ...شما مشاوره میگیری  مغز مارو میخورید بعد ی هفته هم با شوهره آشتی و ...

اون خانمه رو نمی‌دونم ولی خدا کنه همه زن و شوهر ها به همین راحتی آشتی کنن

اره طرف ک تاپیک زده بود ...بعد جالبه خانما دری وری ب شوهرش گفتن 😐😐همچین ازش طرفدلری میکرد بقیه گف ...

واااااای منم با یه نر آشنا شدم واسه ازدواج گفت زنمو طلاق دادم فوق العاده هم ادعای خدا و پیغمبرش میشد حتی خونمون اومد با خانوادم آشنا شد یک سال و نیم با هم بودیم تا دو ماه پیش یه زنه زنگ زد به من گفت ج.....ده من زن فلانی ام منم شوکه شدم بعدش بهم گفت راستش من شوهرمو تا حالا با ده تا زن ج.....ده گرفتم جالبیش اینجاست که دو ماهه هم باردار بود 

بهش گفتم تو که شوهرتو میشناسی چرا باردار شدی 

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
واااااای منم با یه نر آشنا شدم واسه ازدواج گفت زنمو طلاق دادم فوق العاده هم ادعای خدا و پیغمبرش میشد ...

عه 😬😬😬😬

اره یکی از آشناهای ماهم زن داشت ...رفت یکی دیگه رو حامله کرد ..بعد زد زیرش ..خانمشم فهمید...اون دختره و بچشو ول کرد ...خلاصه چسبید ب زنش ...ولی خوب از دماغشونم در اومد 

نمیشه بگم ی وقت آشنایی اینجا باشه

عه 😬😬😬😬 اره یکی از آشناهای ماهم زن داشت ...رفت یکی دیگه رو حامله کرد ..بعد زد زیرش ..خانمشم فهم ...

خدا نگذره از این مردای هول 

زنش از من پرسید باهاش بیرون رفتی چند تا سوال پرسید همه رو به دروغ گفتم نه چون دلم نیومد زندگی یه زن خراب بشه 

ولی همش شوهرشو نفرین میکنم چون من بعد از ۷ سال تونسته بودم به کسی اعتماد کنم 

خدا جوابشو بده

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام