2777
2789
عنوان

اونایی ک برنامه نویسی میکنن لطفاً بیان برای مشورت نیازشون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست
شما تخم شنبلیله و گزنه واسه سایز سینه مصرف کردین؟ من چن روزه دارم مصرف میکنمنتیجه داد واستون؟

عزیزم اره استفاده کردم خب هیچ تاثیری نداره ببخشید ولی باید اینو بگم خیلی بد بو داره موقت دسشویی رفتن حموم رفتن بعد حموم انکار حموم نرفتین بنظرم استفاده نکنین بجای اون چند تا ورزش انجام بدین بهترین کاره ببخشید یکم باز میحرفم ولی باید بگم و شبا زیر پتو یکم مالش بدین هر کدوم دو دقیقه اینا زیادی هم گیر ندین گیر بدین حساس باشین فک میکنین کوچیکه یا هرچی باعث میشه مردم هم تا خودآگاهی بهتون بگن من ی مدت دیگ بیخیال شدم یکم ورزش اینا بعد حموم آب سرد وسلام بازم سوالی داشتین در خدمتم

عزیزم اره استفاده کردم خب هیچ تاثیری نداره ببخشید ولی باید اینو بگم خیلی بد بو داره موقت دسشویی رفتن ...

ای بابا

دپرس شدم😢

چ مدت استفاده کردین گفتن حدود 30 یا 40 روز باید مرتب استفاده شه

والا من واسه بیرون و مهمانی همیشه سوتین اسفنجی استفاده میکنم کسی متوجه نشده کوچیکه

اخه من سایزم 60 زیااادی کوچیک میترسم بعد ازدواجم شوهرم اذیت شه 

ماساژ فک نکنم تاثیر داشته باشه

ممنونم عزیزم از راهنماییتون

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.