شروع من اول کلاس حضوری رفتم بعد مجازی اگر بخوای محازی یاد بگیری از سایت سبز لرن یاد بگیر آموزشاش عالیه و فایل جزوه شو برات میفرستم اگه شروع کردی بهم بگو فایل pdfبرات بفرستم
داخل سایت هایی که کارفرما هایی هستن بسته به مهارت باید براش رزومه تو بفرستی اگر قبول کنه اوکی بده نیمی از پول رو بگیر و بعد برو کد ها تو بنویس اگر تو یه زبانی یاد بگیری باید آموزش های طراحی سایت بسته به کاری که میخوای کنی یاد بگیری
پروژه های اولتو ارزون بگیر کم کم مهارتتو زیاد کن یادت نره عینک بلو کننرل برای اینکه چشمات ضعیف نشن و سعی کن عصبانی نشو آروم باش با باگ ها باگ ها مهارتتو توی دراز مدت کم کم مثل قطره های دریا زیاد میکنن و در واقع باگ های کدات به نفع تو هستن
پیشنهاد من اینه که تو اول pythonودوره های جنگو مصور سازی و مینی پروژه های رو انجام بده و تسلط پیدا کن به پایتون و استادش بشو بعدCss و بعدHtml رو تخصصی یاد بگیر اون موقع هست که میتونی یه سایت طراحی کنی
همیشه هاست به عهده کارفرما هست
امیدوارم تجربیات من بدردت خورده باشه
حقیقتا چند جا خواستن بهشون برنامه نویسی یاد بدم ولی واقعا درآمدش خوب نیست به اندازه برنامه نویسی و کد زدن
همیشه error ها سرگرمی برات باشن و جالب باشن برات برنامهنویسی برات راحت ترین کار دنیا میشه
همیشه هدف داشته باش.
و انگلیسیت باید خوب باشه تا راحت errorها رو جمع کنی
نا امید نشو
پشنهادم اینه اگر میخوای سریعاً حرفه بشی از vscod استفاده کن
و برای چیز هایی که فکر میکنی بعداً یادت میره#بزن یا (🫡):Docsting
همین!!.(: