2777
2789
عنوان

اونایی ک برنامه نویسی میکنن لطفاً بیان برای مشورت نیازشون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست
به نظرتون طلا دوباره کی میره تا کانال ۳۷۰۰ به بالا  و اینکه امکان داره طلا دوباره تا مرز ۳۰۰۰ ...

تمام بازار های مالی آمار و احتمالات هست و قطعی نیست و همه چی ممکنه

روند طلا ریزشی هست و میتونه تا ۳ تومن بیاد در صورتی که اخبار سیاسی و اقتصادی و جنگی وجود نداشته باشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضوری؟یا غیر حضوری پیشنهاد من غیر حضوریه که بتونی یه ویدیو رو چند بار تماشا کنی  برنامه نویسی ...

من حضوری می‌خوام ولی برای شروع اول غیر حضوری می‌خوام ببینم علاقه دارم یا نه سایتی میدونین آموزش برنامه‌نویسی رو داشته باشه مثل پایتون 

دانشگاه 🤣🤣🤣اصن چیزی بهت یاد نمیدن

دقیقا برای همین بعدا می‌خوام برم ولی خب سوال اصلی اینه بدون دانشگاه رفتیم حوضه برنامه نویسی مدرک گرفتیم تموم شدیم میتونیم کار کنیم آخه استخداممون میکنن؟

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین  ببخشید یه سوال دیگ خب برنامه نویسی می‌کنید از کجا شما شروع کردین؟ ...

شروع من اول کلاس حضوری رفتم بعد مجازی اگر بخوای محازی یاد بگیری از سایت سبز لرن یاد بگیر آموزشاش عالیه و فایل جزوه شو برات میفرستم اگه شروع کردی بهم بگو فایل pdfبرات بفرستم

داخل سایت هایی که کارفرما هایی هستن بسته به مهارت باید براش رزومه تو بفرستی اگر قبول کنه‌ اوکی بده نیمی از پول رو بگیر و بعد برو کد ها تو بنویس اگر تو یه زبانی یاد بگیری باید آموزش های طراحی سایت بسته به کاری که میخوای کنی یاد بگیری

پروژه های اولتو ارزون بگیر کم کم مهارتتو زیاد کن یادت نره عینک بلو کننرل برای اینکه چشمات ضعیف نشن و سعی کن عصبانی نشو آروم باش با باگ ها باگ ها مهارتتو توی دراز مدت کم کم مثل قطره های دریا زیاد میکنن و در واقع باگ های کدات به نفع تو هستن 

پیشنهاد من اینه که تو اول pythonودوره های جنگو مصور سازی و مینی پروژه های رو انجام بده و تسلط پیدا کن به پایتون و استادش بشو بعدCss و بعدHtml رو تخصصی یاد بگیر اون موقع هست که میتونی یه سایت طراحی کنی 

همیشه هاست به عهده کارفرما هست

امیدوارم تجربیات من بدردت خورده باشه 

حقیقتا چند جا خواستن بهشون برنامه نویسی یاد بدم ولی واقعا درآمدش خوب نیست به اندازه برنامه نویسی و کد زدن

همیشه error ها سرگرمی برات باشن و جالب باشن برات برنامه‌نویسی برات راحت ترین کار دنیا میشه

همیشه هدف داشته باش.

و انگلیسیت باید خوب باشه تا راحت errorها رو جمع کنی

نا امید نشو

پشنهادم اینه اگر میخوای سریعاً حرفه بشی از vscod استفاده کن

و برای چیز هایی که فکر میکنی بعداً یادت میره#بزن یا (🫡):Docsting

همین!!.(:

شروع من اول کلاس حضوری رفتم بعد مجازی اگر بخوای محازی یاد بگیری از سایت سبز لرن یاد بگیر آموزشاش عال ...

توضیحاتتون خیلی خوبه اگه مایل باشین ممنون میشم دعوت به دوستیمو قبول کنید و ایدی تلتون رو بدین چند تا سوال داشتم و پی دی افی ک میخواین بفرستین 

سلام عزیزم میتونم یه سوال بپرسم؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
بله بفرمایید

شما تخم شنبلیله و گزنه واسه سایز سینه مصرف کردین؟ 

من چن روزه دارم مصرف میکنم

نتیجه داد واستون؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️