2777
2789

من سر راهم خب موندم زبان چی انتخاب کنم پایتون می‌خوام آخه بنظرتون بازار کارش تو همه جهان خوبه ؟ خب و ی چی دیگ بریم بیرون کلاس دانشگاه نریم میتونیم کار کنیم ؟

دانشگاه فقط الف با رو یادتون میدن

پایتون زبان کاربردی و همه فن حریف هست در جهان هم اولین زبان برتر هست چندین ساله

این مسیر نیاز به تلاش زیاد و علاقه فراوان داره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بیشتر مهم این هست که یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرید، دیگه یاد گرفتن بقیه راحت تره. مثلا اگر پایتون یاد گرفتید بعدش خواستید سی‌شارپ یاد بگیرید راحت می‌تونید از تجربه‌تون توی پایتون کمک بگیرید و توی یادگیری سی‌شارپ استفاده کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه فقط الف با رو یادتون میدن پایتون زبان کاربردی و همه فن حریف هست در جهان هم اولین زبان برتر ...

خب پس من میتونم بیرون کلاسشون برم بعدا هم به دانشگاهم میرسم خب نرم هم بعد یاد گرفتن حرفه ای شدن میتونم با شرکت های ایرانی یا خارجی کار کنم؟

بیشتر مهم این هست که یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرید، دیگه یاد گرفتن بقیه راحت تره. مثلا اگر پایتون ...

اهان پس حله اگر پایتون تو جهان بهترین زبان باشه من خیلی علاقه دارم ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم انتخاب کنم برای همین پس پایتون رو انتخاب میکنم بعدش ببینیم آخر چی میشه مچکرم 

خب پس من میتونم بیرون کلاسشون برم بعدا هم به دانشگاهم میرسم خب نرم هم بعد یاد گرفتن حرفه ای شدن میتو ...

مهم علاقه داشتن هست اول کلیپ ها و آموزشای رایگان رو ببینید و تمرین کنید تا متوجه بشید به درد این‌کار میخورید یا نه

باید بروز باشید در برنامه نویسی چون آموزشات ثابت و همیشگی نیست با هر آپدیت زبان عوض میشه گاهی و...

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
من از کجا باید بفهمم علاقه دارم یا نه... تاحالا تاحالا تو این فضا نبودم

خوشت از برنامه نویسی میاد یا نه سوال اینه به نظر من یه مدت برنامه نویسی یاد بگیر ببین خوشت میاد کد میزنی یا برای درآمد میخوای فقط کار کنی

سلام میتونم یه سوال درباره بازار طلا داشته باشم ازتون؟

بلد باشم راهنمایی می کنم 

من از کجا باید بفهمم علاقه دارم یا نه... تاحالا تاحالا تو این فضا نبودم

پیش یه نفر برو که برنامه نویسی کار میکنه ببین خوشت میاد به صفحه مانیتور خیره باشی و پروژه تموم کنی 

پایتون معروفه به اینکه انگلیسی بلدی اینم راحت یاد میگیری 

هر زبانی کلی ماژول داره که ما واسه هر کاری به یه ماژول هایی نیاز داریم

ماژول یعنی کتابخانه 

مثلا کتابخانه یا ماژول  اممم فک کنم

ماژول لاکپشت برای زبان پایتون این ابتدایی بود این ماژول

میشه موسسه ای رو بهم معرفی کنید تابستون کلاساشونو شرکت کنم

حضوری؟یا غیر حضوری پیشنهاد من غیر حضوریه که بتونی یه ویدیو رو چند بار تماشا کنی 

برنامه نویسی یه بلاک کد هست که پیچ در پیچ هست و هرچی. یاد بگیری ذره ای از این دریای بیکران بلد. نیستی

مثلاً برای ساخت سایت ها از ماژول ها و زبان های مختلفی استفاده میشه