2777
2789

بچه ها دیروز رفتم برا دخترم کفش بخرم خارجی از ۱۱۰۰ داشت تا ۱۷۰۰(انصافا خوشگل و سبک و راحت بودن مشخص بود)ولی نمیدونم چرا دلم نیومد بخرم براش ایرانی هم ۴۹۰ یا ۵۷۰ ک اصلا جالب نبود ...دلیلم این بود ک برا بچه ای ک پاش مدام در حال رشده زورم اومد ۱ تومن ب بالا پول کفش بدم😜 !ااالبته خداییش برا پسرم مهر ی جفت برا مدرسه ش خریدم حدودا دوتومن خداییش آخ نگفته یعنی هرسری میندازم ماشین مث روز اول میشه حالا بنظرتون چیکار کنم ؟همسرم میگه بخر واسش ولی نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه😅😅😅شما باشید چیکار میکنید ؟خارجی میخرید یا ایرانی؟

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

بعدشم میگم دخترم وقتایی ک بیرون میریم همش تو بغلمه خیلی کم پیش میاد راه بره ولی خب از جهتی هم میگم مهم اینه ک پاش راحت باشه و کفش شیکی پاش باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخرم چون استفاده نداره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چرابخرم سر دوماه باز کوچیک میشه یه ایرانی بخر راحت باشه 

فروشنده گفت ی سایز بزرگتر میدم راحت ۱۰ ماه میپوشه گفتم از پاش در نمیاد گفت نه!

ایرانی جورابیا سبکن و خوبن . من ۷۰۰ دادم کفش برا دخترم همش بغل بود بعدم زود کوچیک شد

اینم تازه میخواد وارد ۲۳ ماه بشه تا حالا کفش سوتی داشت ک همینجور نو مونده میخام واسش نگه دارم بعدا نشون همسرش بدم بگم دخترم اینقدی بوده ک بزرگش کردم الان دارم تحویل تو میدم🥺🥺🥺 واااای بحالت از گل نازکتر بهش بگی😅😅😅😅

اینم تازه میخواد وارد ۲۳ ماه بشه تا حالا کفش سوتی داشت ک همینجور نو مونده میخام واسش نگه دارم بعدا ن ...

منم انداختم بالا کمد .دوتا لباس عروس گرفتم همونجور موند . بچه تو سن رشد چیز گرون بگیری دلت میسوزه فقط