بچه ها دیروز رفتم برا دخترم کفش بخرم خارجی از ۱۱۰۰ داشت تا ۱۷۰۰(انصافا خوشگل و سبک و راحت بودن مشخص بود)ولی نمیدونم چرا دلم نیومد بخرم براش ایرانی هم ۴۹۰ یا ۵۷۰ ک اصلا جالب نبود ...دلیلم این بود ک برا بچه ای ک پاش مدام در حال رشده زورم اومد ۱ تومن ب بالا پول کفش بدم😜 !ااالبته خداییش برا پسرم مهر ی جفت برا مدرسه ش خریدم حدودا دوتومن خداییش آخ نگفته یعنی هرسری میندازم ماشین مث روز اول میشه حالا بنظرتون چیکار کنم ؟همسرم میگه بخر واسش ولی نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه😅😅😅شما باشید چیکار میکنید ؟خارجی میخرید یا ایرانی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......