الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
نمیتونم باور کنم یه آدم اینقد ارزش خودشو پایین بیاره
یعنی چی نقطه فرستاد دوست شدیم حالا این به کنار چطور بعد کات کردن دوباره جوابشو میدی حالا این بدرک دیگه چرا میپرسی میخای به من برگردی یا نه 😐😐نکن خواهر من اینقد خودتو کوچیک نکن
‹ در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997
نه 5روز پیش کات کردیم میگفت من پول ندارم نمیتونم ازدواج کنم و تو هم پیش من خوشبخت نمیشی ...
حس می کنم دنبال بهانه برای رفتن بوده ول کنین این ببخشید لاشخورا رو ملت با یه دکترمهندسی چیزی ازدواج میکنن شما هم بااین بیکارای لات خیابون
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
میخوام جواب بده حقیقت منم دیگ کشش این رابطه رو ندارم دوس دارم برا خودم باشم
خب براخودت باش ... بگو حقیقتا حوصله ی رابطه رو ندارم ب این نتیجه رسیدم ما بدرد هم نمیخوریم ارتباطمونم از الان ب بعد اشنباس حتی اگهدرحد چت هم باشه من خودمو در شانه دوستی و بلاتکلیفی نمیدونم... دیگه لازم نیسبگی میخای برگردی و...اینجوری عزت خودتم حفظ کردی
پیام داد اون اول بار بعد الان همه میریزن سر من حالا هی ادامه داد چتشو من چیکار کنم خب ...
ببین اصلا جوابشو نده حتی سینم نکن بذارخودش بگه بیا برگردیم بهم درهرحال میدونم دوستش داری ولی این مردی نیست که بیاد بااشناییی زن بگیره اینا خیلی بی .....هستن