2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استی لادر اصل 

کرم پودر و پنکک بی بیوتی جفتشو باید بزنی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

درماکول

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

نتیجه اش میشه پوستی که نابود میشه و دیگه همون کرم پودر هم نخواهد توانست، عیوبش رو بپوشونه. 

کرم پودر های فول کاوریج از برند های متفرقه نتیجه ای جز نابودی پوستتون رو به همراه ندارند. 

از ضدآفتاب استفاده کنید 

به پوستتون رسیدگی کنید و روتین درستی برای سلامت پوستی داشته باشید 

از لوازم آرایشی با حداقل مواد مضر و از برند های خوب استفاده کنید 

به طور روزانه از کرم پودر مخصوصا فول کاور استفاده نکنید. 

آب، میوه و سبزیجات کافی مصرف کنید

تا پوستتون رو احیاءکنید و دیگه به فکر پوشاندنش نباشید🌺 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

استی لادر خیلی گرونه

اره لعنتی ولی  فول کاوره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم اگر برای استفاده مهمونی اینا میخای ک نارس و استی لادر اوکیه

ولی اگر برا روزمره میخای و پوستت مث پوست من داغونه نکن عوضش روتین پوستی برو 

من پوستم به شدت دهیدراته و کدر و پر از جوش بود ک هرکی میدید میگف یه کاری بکن برا پوستت چ وضعشه حتی غریبه ها 

خلاصه از ۱ اسفند رفتم یه میسلار یه شویندع یه ضدافتاب یه ابرسان مخصوص و دو تا ضدجوش یه قوی یه ضعیف پوستمو گرفتم و شروع کردم به زدن 

الان ک داره نزدیک ۴ ماه میشع ک گذشته پوستم زیرش اب رفته و جوشا دارن خوب میشن جوش جدید زیاد نمیزنم مث قبل هر چیهس جای جوش قبلیاس خلاصهه ک یه جوری شدع منی ک بدون کرم پودر محال بود یکی ببینتم الان یکی دو هفته اس بدون کرم پودر میرم بیرون

عزیزم از چه برندی روتین پوستی گرفتی ؟

همش یکی نیس هرکدوم یه چیزیه

پوستم چربه اینارو گرفتم 

ابرسان راکوتن

شونیدع درمالیفت

ضدافتاب ساین اسکین

ضدجوش ام کیو

میسلار هم خیلی مهم نیس داروخونه ای باشه اوکیه