2777
2789
عنوان

وسواس فکری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 104 پست
چیشدع

امروز تولدم بود 

رفیقم برام کیک زد آورد کیکش نیم کیلویی بود رفتم بیرون باهاش عکس گرفتم اومدیم خونه چهارتیکه اش کردیم خوردیم

بعد شب یکی دیگه رفیقم کیک خرید اومد سوپرایزم کرد کیکش تقریباً ۱ کیلو بود شوهرم تقسیم کرد بین ۶ نفر 

بعد من استوری گذاشتم

خواهرشوهرام اومدن تو گروه ک کیک رو تنها تنها خوردی و فلان 

بعد میگن برا مادرشوهرت نذاشتی

خب من کیک نخریده بودم ک بخوام کنار بزارم اصلا از نظرم درست نبود 

اسکرین هاشو دارم اعصابمو بهم ریخته

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تولدم بود  رفیقم برام کیک زد آورد کیکش نیم کیلویی بود رفتم بیرون باهاش عکس گرفتم اومدیم ...

اول تولدت مبارک. بعدم خانمی این خیلی بی عقلی هست برا همچین چیز مسخره ای بهم بریزی شما که داری دارو میخوری بنویس جاتون خالی دوستان تدارک دیدن تماااااام

اول تولدت مبارک. بعدم خانمی این خیلی بی عقلی هست برا همچین چیز مسخره ای بهم بریزی شما که داری دارو م ...

میشه درخواست دوستی بفرستم اسکرین هارو براتون بفرستم ببینین

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خب باور میکنم عزیزم. تو درخواست دوستی عکس نمیاد فقط تو تاپیک میاد

میخوام اسکرین بزارم میترسم شناسایی شم 

پیام هاشون خیلی با پرروییه

[۶/۱۰،‏ ۰:۱۵] فاطمه: تولدگرفتین کیک تنها تنها خوردین کلکا

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۴] زهرا: کیکش خیلی کوچیک بود 😀🤌🏻

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۵] مهسا & : دوتا کیک داری

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۵] زهرا: تو کمین کرده بودیا کلک

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۵] زهرا: تا چند وقت از هر چی شیرینی بدم میاد🤣

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۷] مهسا & : کمین نکردم دتر

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۷] فاطمه: انقدر خوردی ک میگی بدم میاد بعدمیگی گوجیک بود مگه حالا تنهایی خوردین

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۷] مهسا & : یک بزرگتر سفارش میدادی

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۷] زهرا: من سفارش ندادم عزیز

هدیه بودن هر دو

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۸] مهسا & : های زهرا کیک ساناز (رفیقم)بزرگ بود

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۸] زهرا: اولی رو ک ۴ نفری خوردیم 😂

دومی رو ۶ نفری

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۹] مهسا & : اولی ۴نفر کی بودین

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۹] زهرا: من و شیما و سعید و مامانم

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۹] مهسا & : دومی ۶ نفری کی بودین

[۶/۱۰،‏ ۰:۳۹] رهرا: رفیقام و خودمون

[۶/۱۰،‏ ۰:۴۱] مهسا & : برا مادرشوهرت نگرفتی؟

[۶/۱۰،‏ ۰:۴۲] زهرا: کیک نموند

[۶/۱۰،‏ ۰:۴۵] مهسا & : داشتی تقسیم میکردی یکم میزاشتی کنار ای زهرا

[۶/۱۰،‏ ۰:۴۶] فاطمه: جالبه میگه انقدرخوردم حالم ازکیک بهم میخوره.

[۶/۱۰،‏ ۰:۵۴] زهرا: کیک رو من نخریدم برا همین خودم تقسیم نکردم

[۶/۱۰،‏ ۰:۵۶] فاطمه: عجبا این چ حرفیه سارا نصف شبی گیراوردیا😄😂

[۶/۱۰،‏ ۰:۵۷] فاطمه: من برم بخابم شب خوش

[۶/۱۰،‏ ۰:۵۷] زهرا: 😐😐

[۶/۱۰،‏ ۰:۵۹] مهسا & : کی تقسیم کرد

مهم نباشه فکر سلامتیت باشه مریض میشی کی دستتو میگیره

آخه ببین ☹️☹️

همش دنبال داستان درست کردنن 

دیگه خسته شدم نمیکشم واقعا

۹۰ درصد مریضی های من بخاطر همیناست

آخه ببین ☹️☹️ همش دنبال داستان درست کردنن  دیگه خسته شدم نمیکشم واقعا ۹۰ درصد مریضی های من ب ...

منم دیوونه کردن خانواده شوهرم. از حرفاشون مشخص دارن الکی رو مخت میرن. بعدم وظیفه خودشون بود برای تو تولد بگیرن کیک بیارن نه تو از کیک بقیه براشون بزاری برن به درک فکر سلامتیت باش شاید اونا بخان دیوونت کنن تو باید دیوونه بشی؟؟؟؟

منم دیوونه کردن خانواده شوهرم. از حرفاشون مشخص دارن الکی رو مخت میرن. بعدم وظیفه خودشون بود برای تو ...

آره درست میگی 

اره خودمم تو فکر یه شغلم

دوست داری یه شغل داشته باشی که خود شناسی و خدا شناسی رو بهتر یاد بگیری

و تجارت خودتو بسازی

آیندتو بسازی

با این کار اگر طبق اصول پیش بری دنیات رو. میسازی

کلی به دیگران هم میتونی کمک کنی