2777
2789
عنوان

وسواس فکری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 104 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک شماهم خوب میشی💖  شکر گذاری کن  ورزش کن  اینا برامن خیلی تاثیر داره  ...

واقعا بنویسم؟ آخه از فکرام متنفرم.... دقیقا هرچی اذیتم می‌کنه بنویسمش؟ 

مرسی عزیزم انشالله شما هم همیشه خوب باشین من پیلاتس و یوگا کار میکنم اره بهتره ورزش

واقعا بنویسم؟ آخه از فکرام متنفرم.... دقیقا هرچی اذیتم می‌کنه بنویسمش؟  مرسی عزیزم انشالله شما ...

اره هرچییی اذیتت میکنه هرچی تو فکرته ک عذابت میده بنویس و بسوزون اینقدر راحت میشی 

من وسواس تمیزی مخصوصااا حساسیتم رو سرویس بهداشتیه 

از وقتی افکارمو نوشتم دیگه ازارم نمیده 

مرسی از دعای قشنگت همچنین⁦❤️⁩😘

منم فیتنس کار میکنم گاهی ک احساس بد دارم فقط میدوام 

یوگا عالیهههه 

من شمبدم دوسال طول میکشه وابنکه اگه خودسرانه دارواو قطع کنی خدایی نکرده بدتر میشه حتما باید بانظر پزشک باشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من شمبدم دوسال طول میکشه وابنکه اگه خودسرانه دارواو قطع کنی خدایی نکرده بدتر میشه حتما باید بانظر پز ...

من سه ساله درگیرم اما پی درمان درست نرفتم الان چهار ماهه زیر نظر پزشکم

من سه ساله درگیرم اما پی درمان درست نرفتم الان چهار ماهه زیر نظر پزشکم

ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم😘ولی درملنو جدی بگیر و حتما خواست باشه داروهاتو سروقت بخوری تا ایشالا تاثیر داشته باشه♥️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️