2777
2789
عنوان

امروز بی بی چک زدم و مثبت شد...خدایا اخه چراااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 76 پست
اخه شرایطمون جور نیس  فعلا این دوسال میخواستم از دونفره بودن سرخونه زندگی لذت ببریم...چک ها و ...

من ۲۰ سالمه شب و روز گریه میکنم خدا نمیده

تو که از من ۳ سال بزرگتری ..

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

اخه شرایطمون جور نیس  فعلا این دوسال میخواستم از دونفره بودن سرخونه زندگی لذت ببریم...چک ها و ...

ایمااااان دارم سقط‌ کنی بشدت پشیمون میشی

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداحفظش کنه😍

ممنونم عزیزم😘

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
باز خوبه خانوادت اوکی بودن  ما هنوز که هنوزه با وجود اینکه عقدیم برای بیرون رفتن باید اجازه بگ ...

من خودمو نگفتم ها 

پدر مادرم رو گفتم

اشتباه متوجه نشی یوقت؟

بنظرم با من دردو دل نکن مورد خوبی نیستم اگر ی نگاه ب تایپکهام بندازی چون من تا پام رسید خونه ی شوهر‌ ...

ی وقت ناشکری نکنیاااا خدا به وسیله این نی نی امتحانت کرده برا وجودش خداروشاکر باش 

حسم میگ این بچه پر از خیر و برکته و اینده خوبی داره پسره؟؟ 

ی وقت ناشکری نکنیاااا خدا به وسیله این نی نی امتحانت کرده برا وجودش خداروشاکر باش  حسم میگ این ...

پسره اما ی پدر ب درد نخور داره تا های میشه بچمو میزنه اینقدر عصبی شده تا ی چیزی میشه خود زنی میکنه بچم

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
بنظرم با من دردو دل نکن مورد خوبی نیستم اگر ی نگاه ب تایپکهام بندازی چون من تا پام رسید خونه ی شوهر‌ ...

عزیزم بچه تون چند ماهه به دنیا اومد ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

4 سال عقد چه خبره؟ من چهار ساله ازدواج کردم پسرم دو ماه دیگه دو ساله میشه😁 شمام که سه ماه دیگه میخ ...

🤣🤣🤣چرا بگه شش ماه به دنیا اومده؟

بیخودی اسم رو بچش بزاره

خب عزیزم ۴ ساله خیلی زیاده دیگه حتما شوهرتو خوب میشناسی .. خیلیا تو دوران نامزدی یک ساله باردار شد ...

حالا من همش میگم خدایا میشه منم یه روز عروسی کنم زود هم بچه دار شم چی میشه اخه هر روز اینو میگم بهش🤕

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم