2777
2789
عنوان

مهریه 14 تا خوبه با حق طلاق؟

329 بازدید | 28 پست

ی سال نامزدم یعنی صیغه محرمیت.

الان میخاییم عقد کنیم نامزدم میگ من 14تا میتونم بدم منم گفتم باید حق طلاقم بدی به من یا اینکه 114تا سکه گفت نمیتونم ولی فک کنم حق طلاق اوکیع از. طرفی هم زیاد نمیتونم رو حرفش حساب کنم و اعتماد کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق و حق حضانت بگیر بدون سکه ... 

یااا بجای سکه خونه ای زمینی چیزی بگیر 

یاا همون ۱۱۴ تا سکه 

در کل بنظرم با وکیل مشورت کنی خیلی بهتره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

حق طلاق

حق حضانت

حق تنصیف

حق اشتغال

حق تحصیل

حق خروج از کشور

😶

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نهههه خثدتم میگی خیلی اعتماد ندترم 

ولی حتنا حق طلاق بگیر

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

عزیزم دیوونه چرا میدونی همین الانشم سکه چنده؟😐

اره میدونم 

ولی پسری ک ازش سکه کم قبول کنید بعدا تو زندگی ب اندازه همون سکه بهت احترام میزاره

دیگ میدونه ب کم قانعی

اینو تجربه ثابت کرده ب یه ملت 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

حق طلاق و حق حضانت بگیر بدون سکه ...  یااا بجای سکه خونه ای زمینی چیزی بگیر  یاا همون ۱۱ ...

ارع همون ی خونه ام قرار بگیریم باهم دیگ با وام ازدواجم یعنی بیشترش رو اون میده و قسط وام رو خانوادم میدن نصف خونه ام میزنه بنامم وسایل جهیزیه ام همشو خودش میخره

اره میدونم  ولی پسری ک ازش سکه کم قبول کنید بعدا تو زندگی ب اندازه همون سکه بهت احترام میزاره ...

اکثریت همینن ولی همه نه گلم من شوهر سابقم ۱۰۰ تا شاخ گل رز با یه قرآن مجید مهرم گذاشت ولی هیچی از محبت تو زندگیم کم نذاشت

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍