2777
2789
عنوان

موهام🥲

65 بازدید | 6 پست

سلام خانما موهام خیلی بلند بود کوتاه کردم

کلا موخوره داشت. 

الان تا شونه هامه.   پر پشت ریزش ندارم

فقط موخوره داشتم ولی الان بر طرف شده

هر ماسکی بزنم  به موهام درجا صورتم جوشی میشه.  

از حموم که میام‌بیرون فقط. سشوار می کنم هیچی نمیزنم 

احساس می کنم موهام خیلی خشکه البته فرم هست فر درشته

میخوام کلا صاف کنم

تجربه تون از صافی چی.   میشه راهنماییت کنید 

صاف کنم ریزش نمی گیرم

هیدرو کراتین چطوره؟

اصلا ناراحت نباش موی پر از موخوره به چه دردت میخورد

و اینکه هر روش صافی با هر اسمی که روش گذاشتن خوب نیست و ممکنه ریزش هم بگیری ،دیگه خودت میدونی 

به جای اینا چند تا روتین برا موی فر بخر فری فری هاتو قشنگ کن 

راستش من به دلیل 

هزینه بالا 

ترمیم 

خرید محصولات مراقبت بعد از کراتین 

فعلا دست نگه داستم 

چون موهای دختر عموم تا روی شونه اسم نبود فر ریز بود ۴ تومن داد برا من بلنده مجعد هستش فکنم باید ۱۰ تومن کنار بزارم غیر از محصولاتی ک باید خرید کنم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=341945113]اصلا ناراحت نباش موی پر از موخوره به چه دردت میخورد و اینکه هر روش صافی با هر اسمی که روش گذاشتن خو 

نه ناراحت نیستم اصلا.   خیلی بلند بود.  ۱۰ سال بود دست نزده بودم دیگه گفتم بزنم کوتاه کنم.       

احساس می کنم الان یکم موهام زنده شده 🥰

روتین مو خیلی گذاشتم گلم 

گفتم که با هر روتینی پوستم جوش میگیره.  

هر چی زدم تا الان صورتم جوش میگیره

نمیدونم‌چیکار کنم از یه طرف زیبایی یه خانم به موهاش

اگه مرتب باشه خیلی خوبه ولی من خسته شدم از وز بودن 

و فر.  . ش

هیدرو رو امتحان کردید؟

راستش من به دلیل  هزینه بالا  ترمیم  خرید محصولات مراقبت بعد از کراتین  فعلا ...

قبل از اینکه موهامو کوتاه کنم.   قیمت گرفتم برای موی من اونم هیدرو. می‌گفتن ۱۵ تومن میگیریم

الان میگن ۳ تومن

میترسم ریزش پیدا کنم بزنم موهامو صاف کنم 

قبل از اینکه موهامو کوتاه کنم.   قیمت گرفتم برای موی من اونم هیدرو. می‌گفتن ۱۵ تومن میگیریم ...

منم میترسم واقعا منتظرم ببینم موهای دختر عموم چجوری میشه

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
قبل از اینکه موهامو کوتاه کنم.   قیمت گرفتم برای موی من اونم هیدرو. می‌گفتن ۱۵ تومن میگیریم ...

هیدرو همون کراتین هیچ فرقی نداره عزیزم ،میگم که فقط اسمشو عوض میکنن الکی 

اگر میخوای انجام بدی برو یه جای خیلییی خوب و مطمئن 

نمیدونم چرا جوش میزنی🤔  آخه مو ربطی به صورت نداره ،مطمئنی از اونا بوده یا اینکه درست مصرف کردی؟چه محصولاتی استفاده کردی؟