2777
2789
عنوان

خیانت یا قضاوت

156 بازدید | 16 پست

من شوهرم درکارش وقتی تعطتیله میره 

میره    هست یعنی مییره    

بونه یکروز که نهارشو خورد خوابید گوشیش زنگ خورد بعد رفت که من حرفاشو نفهمم  یک دختر جواب گفت الو اقای ترقی خواه بیبی بیا خونه شوهرم نیست بعد قبول کرد لباساشوپوشید رفت منم ماشینو برداشتم تعقبش کردم خونه شون دختره دربست چه خونه ام بود نمیدنم چرا دختره به شوهرش خیانت کرد بعد شوهرم با گستاخی از موتوز

پیاده اون دختر دفیته رو بغل            کرد بعد به  شوهرم گفت بشین بریم بعد رفتن تو   رستوران منم رفتم تو رستوران گفتم که ماهیچ نصبتی دیگه باهم ندارم بعد رفتم خونه بابام اومد دم درگفت  من از کار  بیرون رفتم سر گذر اون فکرکردی پولو ازش گرفتم بعد اینکه رفتم سوار ماشین بچه هاشم همراش قرار بود شوهرش و زنگ شوهرم میاد الان چونکه گچ کاری کرده بود دیگه  وقتی توجهی شدم بانهایت    شرمندگی گفتم ببخشید اونم رفت بعد رفتم رفته سوار قایق  پدالی شده معذرت خواهی کردم اونم بعد رفتیم رستوران بعد رفتیم خونه خیلی ناراحت شبم کنارهم خوابیدیم ولی الان چگارکنم خیلی ازم ناراحته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه سواد یاد گرفتی؟ 

این چه طرز توضیح دادنه مغزم رگ به رگ شد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان برو درستو ادامه بده شاید ی چیزی از حرف زدن و نوشتن بلد بشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

عزیزم زبان اصلی شما طوری هست که فارسی تایپ کردن براتون دشوار هست من حقیقتا تا  یک جمله متوجه می‌شدم خط بعدی قبلی ها را پاک میکرد از ذهنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حرفای قشنگی تو ذهنته ولی نتونستی خپب تایپش کنی 

ما لیاقت نشستن بپای حرفاشون نداریم 🥺

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

شوهرت حق داره بره خیانت کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اصلا خوندی درست*********

خودت یبار بخون ببین متوجه میشی؟حرف زدنت هم مثل نوشتنته؟

خب همونجوری ک حرف میزنی بنویس

ایرانی هستی یا افغانی؟