سلام من قبلا آ51 داشتم راضی بودم الان میخام ام 51 بگیرم .برای اینترنت میگن بیشتر از 4gنمیشه اما آ 51 4.5 g بود .کمک میخام ببینم بخرم یا نه؟
نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
A15 وa24 میتونی بگیری نتشون ۴ونیم جی نمیشه اما از گوشی کارکرده بهترن A51 و M51 الان دیگه فقط کارکر ...
اره کارکرده میگیرم