2777
2789
عنوان

گرفتن فرزند خوانده... قانون های بی دلیل!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 54 پست
ن بخاطر اون نیست فامیل ما گرفلتن با هزار بدبختی بچه شون15 سالش شد سرطان مغز و استخوان گرفت باید فامی ...

خوانوادش پیدا کنند پیوند بزنن اگر سرطان بدی باشه عزیزم فوقش چند سال بعد پیکند بازم زنده است پس قبل گرفتن بچه باید ازمایش ژنتیک گرفت ازشون که احتمال چه بیماری تو بدنش بالاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل اش:\بیماری اسکلتی عضلانی دیستروفی عضلانی دوشن بعدا بوجود میاد

👌البته باید احتمالات در نظر گرفت 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خوانوادش پیدا کنند پیوند بزنن اگر سرطان بدی باشه عزیزم فوقش چند سال بعد پیکند بازم زنده است پس قبل گ ...

اطلاعاتش محرمانه اس دادن اما پیدا نشدن 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

👌البته باید احتمالات در نظر گرفت 

مثل گرایش به مواد اینا یکجوری ارثی هست 

مثل گرایش جنسیت

افسدگی 

دوقطبی همه اینا ارثی

مثل گرایش به مواد اینا یکجوری ارثی هست  مثل گرایش جنسیت افسدگی  دوقطبی همه اینا ارثی

بله همش ارثیه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دخترم‌به مرد نامحرمه اصلا ی جای کار میلنگه😂😂 اینو باید حلالش کنن

صیغه میخونن براش گلم

دختر عمو من با ناپادری اش صیغه خوندن تا محرم شن

صیغه خاصی داره

دخترم‌به مرد نامحرمه اصلا ی جای کار میلنگه😂😂 اینو باید حلالش کنن

اره ولی چون زن داره ایراد نمیگیرن.زن و شوهر میتونن هر دو جنس به سرپرستی قبول کنن.ولی مردا غیرتی ترن موافق نیستن نامحرم بیارن تو خونه

جدا. ازهمچی 

بچه هم نیاز ب محبت پدر داره هم مادر اینجوری خانواده کامل حساب نمیشه و ممکنه این فرد بعد متاهلی محبتش و. ب این بچه کم شه و پشیمون شه و بچه رو اذیت کنن و... خیلی احتمالات رو درنظردارن ک این بچه ها دیگ اذیت نشن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مثل گرایش به مواد اینا یکجوری ارثی هست  مثل گرایش جنسیت افسدگی  دوقطبی همه اینا ارثی

یاد یه کاربر همین جا افتادم که یه مشکل همینجوری برا فرزند خواندش پیدا شده بود

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

خاک ب فکر خودت ریدمان فن بی تس چیه؟ این دین کثیف میگه ممکنه تجاوز کنه ب پسر بچه خب دختر درخطر نیس؟

دین کثیف؟؟نه تو خوبی که دنبال خرافه و فا ل و حس ششمی

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...