2777
2789

من از خودک..شی متنفرم و میترسم خیلی تلاش میکنم ازش دور کنم ولی گاهی وقتا بهش فکر میکنم و این داره دیونم میکنه بخاطرش سردرد عصبی میگیرم و استرس و.. میشه راهنمایم کنید🥲🥲

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی کنی دفعه بعد زندگیت صد برابر بدتر میشه دنبال درمان افسردگیت باش این دفعه رو کامل زندگیتو تا اخر پیش ببر تا چشم به هم بزنی میبینی پیر شدی تموم شد رفت

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اون دنیا برامون ن*ریدن

بجای اینکه خودتو نابود کنی پاشو دهن اونایی ک سرویست کردنو سرویس کن 

دیر یا زود میخایم هممون بمیریم دیگه چرا خودکشی میکنی؟ طاقت بیار حل میشه حل نشدم حلش کن 

سرتق باش مقابله کن

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

منم همینجوری ام چون حال روحی و افسردگی شدیدی رو تجربه کردم بعضا که یادم میاد همش میگم کاش خدا منو میبخشید و  خانوادم مث روزهایی عادی زندکی مکرد خصوصا مامانم خودمو میکشتم😓

اگرافکارخودکشی داری عزیزم بایدسریع به تراپیست مراجعه کنی خیلی خطرناکه تروخدابفکرخودت باش قشنگم 

ممنون عزیزم

اره بفکرم بخاطر اینکه ترسیدم راهنمایی میخوام

موقعیت تراپیست رفتن ندارم🥲🥲

منم همینجوری ام چون حال روحی و افسردگی شدیدی رو تجربه کردم بعضا که یادم میاد همش میگم کاش خدا منو می ...

درکت میکنم منم بخاطر حال روحیم بخاطر اطرافیان عذاب میکشم حتی از این حال که دچارش شدم پیش مامانم احساس شرمندگی دارم😣

آخرش که می میریم.قبل از خودکشی حداقل تمام تلاشت به کار ببر🫤

گلم میدونم دارم تلاشمو میکنم قصدشو ندارم ولی بشدتت بهش فک میکنم غیر ارادی🥲

ممنون عزیزم اره بفکرم بخاطر اینکه ترسیدم راهنمایی میخوام موقعیت تراپیست رفتن ندارم🥲🥲

اره عزیزم ترس هم داره چون افسردگیت خیلی شدیدشده وبه مرحله افکارخودکشی رسیده اگرخدایی نکرده جلوشونگیری معلوم نیست چی بشه سعی کن بخدانزدیک تربشی واین  افکاروقتی توذهنت مبادصلوات بفرستی وهمیشه باخودت تکرهرکن قرارنیست اگرخودم روبکشم اون دنیافرشته ها با دست گل وفرش قرمزازم استقبال کنن من روحم تباه میشه واتیش جهنم وخشم خداتنهاچیزی هست که نصیبم میشه اگرمن وجوددارم وهنوززنده هم قطعا ماموریتی تواین دنیادارم وبایدتمام تلاشمو برای خوب زندگی کردن وپیشرفت کردن بکنم  ادمهاهیچ کدوم خوشبخت نیستن حتی پولدارترینشون حتی زیباترینشون حتی اونکه موقعیت مقامی خیلی خوبی داره قدرخودتوبدون عزیزم ازتوفقط یدونه تودنیاهست هرگزفکرنکن وجودت تودنیابی ارزشه هزاران سلول توی بدن عزیزت وجوددارن که فقط بخاطرتوزندگی وتلاش میکنن 

اره عزیزم ترس هم داره چون افسردگیت خیلی شدیدشده وبه مرحله افکارخودکشی رسیده اگرخدایی نکرده جلوشونگیر ...

اینطورکه معلومه دخترخیلی خوب وخوش اخلاقی هم هستی حیف تونباشه دیگه نخوای تواین دنیانفس بکشی؟

اون دنیا برامون ن*ریدن بجای اینکه خودتو نابود کنی پاشو دهن اونایی ک سرویست کردنو سرویس کن  دی ...

بهترین راهنمایی واقعا حقیقتشم همینه😂💔🥲ولی مشکلم اینکه قدرتشو ندارم یه سری ادما بخاطر اینکه فک میکنن بزرگترن حق با اوناس حتی اگه درد بدن وقتیم اعتراض میکنی تو بده میشی که خیلیم گستاخی چون جوابشون دادی

اره عزیزم ترس هم داره چون افسردگیت خیلی شدیدشده وبه مرحله افکارخودکشی رسیده اگرخدایی نکرده جلوشونگیر ...

اره میدونم خودمم که افسرده شدم گریه هام و اعصاب خوردیام سر چیزای الکی 

ولی خیلی وقته از خدا دورم حس میکنم قبولم نداره دیگه انقد که ازش دور شدم

از اینکه داری نظر میدی برام خیلی ارزشمند از وقتی که گذاشتی ممنونم🥺❤️