2777
2789
وقتی هم بودن خیلی نقشی تو سریال نداشتن عملا بودو نبودشون هیچ فرقی نداشت حالا بهتاش رو بگی یچیزی ظاهر ...

اره دیالوگی نداشتن به اون صورت.بازیشونم اصلا خوب نبود.بهتاش خوب بود حیف شد که نیست

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش اونا که عین ماست بودن 

به قول معروف گونی سیب زمینی بهتر از اونا نقش بازی میکنه😁😁👌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
حالا نقش خاصی نداشتن که بخوان باشن 😂ابنو بچسب که بهتاش هم رفته اینه که بده

بهتاش خدایی نبلشه اصلا فیلم باحال نمیشه ...ولی به تظرم خیلی بی معرفتی قبول نکرده بیاد تو فیلم پایتخت چون بهتاش با این فیلم نشون داده شد بعد الان چون فیلم پایختت یکسال مثلا ضبطش طول میکشه بهتاش ولی تو این یکسال بیشتر میتونه از سینما درامد داشته باشه

حالا انگار سارا نیکا کی بودن تو شیش فصل قبلی هم سر جمع ده تا دیالوگ نداشتن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!