2777
2789
عنوان

دیشب به من شب بخیر گفت ولی بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 40 پست
من اگه بیینم معمولا واکنشی ندارن همین دیروز  دیدم  اصلا نمیدونم فهمید دیدم یان

آخه رفتارشم افتضاحه اینم دیدم بدتر عصبی شدم 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی آنلاین بود همین اتفاق برا منم افتاد تو روبیکا ۴صب آنلاین زده بود  شوهرم گفت چرا تا اون ...

تلگرام

نه این تا نره توی تلگرامش آنلاین نمیزنه

تلگرام 

بازی میکرده همستر😂

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

اگه راه کات کن و برات مهم نباشه لطفا ادمارو انقد مهم نکنین ب زور جواب میده و تورو دست ب یر میکنه یعنی نمیخاد باهات حرف بزنه این واقعیت بی پردس توام بی قهر و دعوا دو س کلمه ای جواب بده اگ‌گفت چرا بگو من حوصله ی رابطه ندارم بای تمام

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

هه از اینا زیادن ب ولله 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

منم تازه سه روز وارد به رابطه شدم و تا من پیام ندم پیام نمیده، بنظرتون چون اول رابطه هست اینجوریه یا چون هفت سال ازم بزرگتره غرورش نمیزاره؟ 

البته هفته بعد امتحان هاش شروع میشه داره میخونه

یه بار به خواستگارم گفتم میرم بخوابم شب بخیر

بعد تا بخوابم نوتیف خواهرم اومد ک حالش خوب نبود و تا ۲ ساعت بعدش باهاش چت کردم و درد دلشو گوش دادم

فردا صبحش خواستگارم یه دستی زد گفت دیشب همون موقه ک شب بخیر گفتی خوابیدی دیگه اره؟

منم بهش گفتم ک نه بخاطر خواهرم بیدار موندم ولی جوابم ب تو منفیه ک انقد شکاکی و یه سره ادم خودشو باید بهت ثابت کنه متنفرم از چک کردن انلاینی کسی

اگ اعتماد نداری جراتشو داشته باش خب تموم کن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
منم تازه سه روز وارد به رابطه شدم و تا من پیام ندم پیام نمیده، بنظرتون چون اول رابطه هست اینجوریه یا ...

کسی که اولش اینجوریه تا آخرش همینه

بهش مستقیم بگو 

یا اول پیام نده ببین چی میشه

منم تازه سه روز وارد به رابطه شدم و تا من پیام ندم پیام نمیده، بنظرتون چون اول رابطه هست اینجوریه یا ...

چون خیانت میکنه نمیخوام تهمت بزنم ولی تهش همینه چون برا منم بوده

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام