2777
2789
عنوان

قابل توجه مخاطبان همستر....

433 بازدید | 14 پست

❌  هشدار پلیس فتا به هم*ستر باز ها

🔹سردار سرتیپ دوم وحید مجید رئیس مرکز پلیس فتا بیان کرد امروز صبح تا این ساعت جمعیتی قریب بر ۳۸۳ نفر در سطح کشور شکایاتی علیه برنامه تلگرام داشتند که با انجام بازی ب*یت کوین کل حساب های بانکی آنها تخلیه مالی شده است.

🔹 سردار وحید مجید : کاربرای با نصب اپلیکیشن تلگرام بر روی تلفن همراه خود؛ دسترسی به کل اطلاعات می دهند و این امر باعث می شود کاربر با هک حساب مواجه شود.

همچنین قابل ذکر است که پلیس فتا هیچ مسئولیتی در قبال برنامه های ف*یلتر شده در سطح کشور را ندارد و نصب و فعالیت هرنوع از این برنامه ها در کشور ایران ممنوع و تبعات آن بر عهده کاربر می باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری میخوان حساب بانکی من رو از یه حساب با شماره مجازی خالی کنن؟ حتی شماره کارتم و شماره تلفنم ندارن؟ 🤣🤣🤣

نمیدونم چه گاردی نسبت به این بازی 

خب بازی نکنید چیکار به بقیه دارید 

چو بامنی بی همه ای، با همه ای چو بی منی 🫶🏻