2777
2789

یه چند وقتیه گوشیم هنگ میکنه لمس صفحه بدنن اینکه بشه دست بزنی شروع می‌کنه خودش زدن و همه جا میره زنگ میزنه نه این که بکم اروم و مرتب جوری ک حک شده باشه ها نه رگباری فقط میزنه😂😭 بعد دکمه خاموش و کم بلندش هم کار نمیکنن اون لحظه یعنی انقدر میزنم تا خاموش بشه بلکه نمیدونم چی شده کلی عکس خانوادگی دارم مترسم گوشیم بدم درست کنن سو استفاده کنن از وقتی شنیدم یکی داده و همه عکساشو پخش کردن🤦🏻‍♀️

فلش بخر همه عکس هات رو بریز توش 

تنظیمات کارخانه رو بزن بعد بده واسه تعمیر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلش بخر همه عکس هات رو بریز توش   تنظیمات کارخانه رو بزن بعد بده واسه تعمیر

خب همه اکانت ها و برنامه و... اینا هست ک واقعا نمیشه فلش بزنم قبلا یه تبلت دادیم دست کنن فلش زد مرده هر داشتم نداشتم پا کرد اخرم گفت ما نمیتونیم درست کنیم صداشو دلم میخواست خفش کنم🤦🏻‍♀️

کلا دیونن این گوشیا مرتب برنامه هایی که باز می‌کنی رو ببند خیلی تاثیر داره

شما هم شیائومی داری؟ مشکل شما چیه؟ نمیدونم ویروس داره چی داره اینجوریه اخه🤦🏻‍♀️

خب همه اکانت ها و برنامه و... اینا هست ک واقعا نمیشه فلش بزنم قبلا یه تبلت دادیم دست کنن فلش زد مرده ...

اکانت هات که حذف نمیشه اون برنامه ها رو دانلود کنی اکانتت میاد سر جاش 

میتونی یه بسته شبانه اینترنت بخری هر چی برنامه میخوایی دوباره نصب کنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شما هم شیائومی داری؟ مشکل شما چیه؟ نمیدونم ویروس داره چی داره اینجوریه اخه🤦🏻‍♀️

اوایل مثل خودت همینجور که میگی دیگه مرتب برنامه های باز رو می‌بندم خوب شد

بعضی وقتا آیکون بعضی برنامه ها رو حذف می‌کنه 

ی مدت صفحه روشن نمیشد وقتی کسی زنگ میزد صفحه خاموش بود 

هندزفری بزنم صدای تماس قطع میشه کلا و باید بزارم رو اسپیکر صحبت کنم 

زیاد قاط میزنه 

اوایل مثل خودت همینجور که میگی دیگه مرتب برنامه های باز رو می‌بندم خوب شد بعضی وقتا آیکون بعضی برنا ...

اوه چقدر درگیری شما مال من بعضی اوقات اینجوری میشه نزدیک سه ساله دارمش انقدر زود خراب شده سامسونگ و ایسوز داشتم بعد هفت هشت سال اخم نگفتن