2777
2789

این چه کاری بود اومدیم اینجا خونه ساختیم  شوهرم هی گفت زمین پدری بیا اینم زمین پدری ولی کو آرامش یکسسره دخالت تو همه کارا دیگه هی سکوت کردم الان دیگه بخاطر بچهام سکوت و شکستم به بچه ۳ ۴ ساله فوش میداد یکسره دعواشون میکرد اعصاب واسم نزاشته دعا کنید شرایطی پیش بیاد از اینجا بریم 

منم مثل شرایط شمام خب متاسفانه قطع رابطه کردم  کاش قطع رابطه نبودم خیلی می اومد خونمون خستمون ...

اینم فرت و فرت میومد تو همه چی دخالت میکرد مخصوصا تربیت بچها یکسره میگفت دعواشون کن بزنشون بچه ۳ ۴ ساله زدن داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری سخته رفت و آمد تا اونجا که میشه کم کن ؛هم خودت هم بچه هات ولی خب درست نیست قهر کنی در حد ...

تو جای من نیستی خیلی سکوت کردم احترام گذاشتم الان دیگه پای بچهام وسطه کوتاه نمیام نمیزارم شخصیت بچهام خورد بشه دخترم ۴ سالشه ماشالله باهوش و زرنگه خیلی جیزا یاد گرفته ولی مادرشوهرم یکسره بهش برچسب خنگ و نفهمو بیشعور و از اینجور حرفارو میزنه بی احترامی به بچم بی احترامی به خودم میدونم واسم سخته خودم اینقد تو خونه به بچهام احترام میزارم بعد زور داره یکی دیگه بیاد خوردشون کنه

تو جای من نیستی خیلی سکوت کردم احترام گذاشتم الان دیگه پای بچهام وسطه کوتاه نمیام نمیزارم شخصیت بچها ...

کار درست رو می‌کنی نزار رو شخصیت و روحیه بچت تأثیر بزار 

جدی برخورد کن ، بعضی آدما رو باید طوری باهاشون برخورد کنی که بدونن اگر پاشون رو از خط قرمز هات اونور تر بزارن براشون بد میشه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

خونه ویلایی ساختین؟؟؟

خداروشکر کن گلم تو یک ساختمون نیستین حالا جفت هم مهم نیست خصوصا ک ویلایی و راحتید و تقریبا مثل تو یک ساختمون بودن اینقد جیک وتوجیک نیستید

رابطتتو کم کن و زیاد اهمیت نده همین اهمیت دادن وفکرکردن ب مادرشوهرت انگار ک دوست داری این رفتارهارو وبازم جهان برات بیشترمیکنه دیدن اینجور رفتارارو از بقیه و از مادرشوهرت

برو خداتو شکر کن ک حیاطتتون جداست من چی بگم ک هم قهرم هم مجبورم هر روز ببینمش البت مثل زندانیا شدم برا اینک باهاش چشم تو چشم نشم از خونمون بیرون نمیرم عوضش اون داره تو حیاط پادشاهی میکنه کوفتش بشه ایشالا

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

برو خداتو شکر کن ک حیاطتتون جداست من چی بگم ک هم قهرم هم مجبورم هر روز ببینمش البت مثل زندانیا شدم ب ...

به شوهرم گفتم فقط باید از اینجا بریم حاضرم تو خونه کوچکتر زندگی کنم ولی با دل خوش

به شوهرم گفتم فقط باید از اینجا بریم حاضرم تو خونه کوچکتر زندگی کنم ولی با دل خوش

انشاالله ک جور بشه. فقط هی تو گوشش بخون ک راضی بشه ماهم پاییز مثلا ازینجا رفتیم ولی خب شرایطی داریم ک مجبوریم نصف سال و پیش ننش تحمل کنیم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭