2777
2789
عنوان

چیکار کنم چطوری فراموشش کنم😭😭😭

344 بازدید | 35 پست

چطوری با دردش کنار بیام ۳ ساله میگذره دیگه خسته شدم 

پسم زده😭حسم یک طرفس.

خاهشن نیاید بگید ولش کن و.. من نمیدونم چطوری با این درد کنار بیام از طرفی عشقمون ممنوعس نمیتونم براش تلاشی کنم خودمم میدونم اشتباه..

چیکار کنم چطوری بفهمم حسه الانش چیه؟

این کاربری تعلیق شده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراشو نمیتونم بگم.. ن وای خاک بر سرم زن چیه دیگه!

پس چجوری ممنوعه اس

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
یعنی تا میگفت کات تو فرصت نمیدادی مدام پیام میدادی ؟ مثلا چند هفته دوری امتحان نکردی ؟ 

من اینجوری بودم 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

اگه میتونی هزینه کنی یه خانوم رو میشناسم میتونه کمکت کنه اینستاش اینه meditionwitheli دو تا پیج داره برو توی تلگرامش جوین بده بهش پیام بده ازش مشورت بگیر خیلی کار امده و مطمئنه

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

تنها راهش اینه که یکی خیلی بهتر از اون بیاد تو زندگیت. یا اینکه به خودت تلقین کنی که اون آدم بدیه. و تو تصوراتت مثلا فکر کنی ازدواج کردین اون معتاد شده همش کتک میزنه روانیه،،، من خودم اینجوری تا حدی فراموش کردم

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...