2777
2789

من خیلی خرم رو دوست دارم مطمعنن در اصل هم بسیار زیبا بوده اما میخوام بدونم سلطان که انقدر قدرتمند بود خرم چطور تونسته بدستش بیاره و هرکاری بخواد سلطان براش انجام بده؟؟ میخوام الگو بگیرم ازش

خرم زبون باز و بی پروا بود 

سلطان هم میگفت خرم یعنی کسی که ما رو میخندونه 

چون بقیه ی زناش ترسو بودن ولی خرم بی پروا بود و خوی وحشی داشت 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرم زبون باز و بی پروا بود  سلطان هم میگفت خرم یعنی کسی که ما رو میخندونه  چون بقیه ی زن ...

چجوری با خیانتای سلطان کنار میومد؟ 

فکر کن اون سلطان سلیمان بود ولی من نمیتونم بیخیال کارای همسرم که فرد کاملاااا عادیه بشم

من که ازش بدم میومد هی به خرم میگفت سلطانم ولی هرشب با یکی بود مثل مهند

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

این جور مردای قدرتمند از خانومای شجاع و دلیر خوششون میاد

زنی که نترس و مستقل باشه و از پس کارهاش بر بیاد

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

سلطان سلیمان عاشق خرم شد دلیل محبوبیت خرم پیش سلیمان بخاطر همین بود و اینکه انگار خیلی باسیاست بوده و میدونسته چطور سلطان رو خوشحال کنه بخاطر همین سلیمان زیاد تمایل داشت ک خرم رو ببینه چون خنده رو و شاداب بوده

تو واقعیت ک میگن ماهی دوران سلطان خیلی زیباتر بوده

چجوری با خیانتای سلطان کنار میومد؟  فکر کن اون سلطان سلیمان بود ولی من نمیتونم بیخیال کارای هم ...

بنظر من خرم عاشقش نبود ، خرم بخاطر قدرت رفت طرف سلیمان 

همه ی کارهاشم بخاطر قدرت بود

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏