2777
2789

چون نداره

اين وظيفه ي سنگين احراز هويت به دوش بعضي از كاربرا افتاده😆

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا😒هر کی صدامو میشنوه میگه به نظر میاد مجری رادیو باشی!!!مجری اخبار سیاسی😒😂 البته رو ...

اخبار سياسي😆😆

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

البته بگم سایت عمومیه صددرصد مرد میاد ولی خداکنه مرد خاله زنک و بی حیا یا زن نما نیان وگرنه الان نمونش آقای جوانمرد هستن تو سایت ولی آزاری ندارن وتومبحث های خانما شرکت نمیکنن 

رفیق بی کلک فقط مادر

منم هميشه ميگفتم كاش ميشد ويس بفرستي حال ندارم تايپ كنم😅😅😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
باز من نبودم چی شده؟؟؟😒 کامران جون کمرش درد گرفته؟😥

مرضي تو به خواب زمستوني چيزي ميري؟؟؟

ديشب باز شهر آشوب شده

زدن كافه رو بهم ريختن😂😆

منم هميشه ميگفتم كاش ميشد ويس بفرستي حال ندارم تايپ كنم😅😅😂

آره باحال ميشد 😁