2777
2789
عنوان

هر دلیلی که به ذهنت میرسه بگو

66 بازدید | 8 پست

دوستای گلم مادر من ۵ ماهه که فوت شده همیشه به یادشم دلتنگشم اشک میریزم باهاش حرف میزنم اما...

چرا خوابش رو نمی‌بینم؟ یه خواب که باهام حرف بزنه و آروم بشم؟ 

ممکنه ازم ناراضی باشه؟ دلیلش چیه توروخدا اگه میدونین بگین؟ 

منم همینطور مامانم ۶ ماهه رفته یه بارم نیومده به خوابم طوری که به وجود روح بی اعتقاد شدم ناراحت کننده هست اما فکر کنم دیگه ما رو یادشون نیس شایدم اصلا دیگه بعد مرگ وجود نداشته باشیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور مامانم ۶ ماهه رفته یه بارم نیومده به خوابم طوری که به وجود روح بی اعتقاد شدم ناراحت کنند ...

دقیقا من خیلی مذهبی نیستم اما اوایل زندگی پس از زندگی رو نگاه میکردم آروم میشدم که روحش هنوز هست وجود داره توی جایی بهتر اما کم کم دارم ب جایی میرسم که فکر میکنم همه بعد مرگ تموم میشن 😔💔