2777
2789
عنوان

بانک مسکن و وام نظر میخوام بیاین

684 بازدید | 10 پست

کسی وام مسکن گرفته؟؟

اونیکه باید یه سال ۳۰ بزاری ۶۰ بهت میدن و حدود ماهی ۷۰۰ تومن باید قسط بدی تا ۱۲ سال

این وام برا خونه اس فقط ب خونه اولی ها میدن!!

حالا بنظرتون خوبه؟

من شوهرم میگه نفری ۳۰ بزاریم یعنی دوتایی باید تا ۱۲ سال حدود یک و دویست قسط بدیم

شوهرم کار ثابتی نداره یعنی کارش اطمینانی نیس از کارش میترسم یه موقع خدای نکرده بیکار بشه!

بعد کلا اگه کارش مثلا اطمینانی باشه ماهی دو تومن داشته باشیم خوبه این وام؟!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

سلام گلم آره وام خوبیه بنظرم فقط واسه مسکن یکمی ها هست

اگه تواناییش ندارین فقط یکیتان بگیرین 

سر 1 سال 60 بهتون میدن 30 تومن خودتونم میدن میشه 90

البته باید وام رو حتما بزاریم روی سند خونه ای که به اسم وام گیرنده هست

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

30بذارین یکم بیشتر از یه سال هم بشه ۸۰هم مبدن ،بنظر من بهتر از اجاره خونه و رهنه،حداقل پولو پرداخت میکنی در قبال اینکه خونه مال خودت شه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بچه ها حتمن باید سپرده بذاربم با سند نمیشه؟

میشه بجای سپره اوراق هم بخرید که یکم باید پول بابتش پرداخت کنید در جریان چه مقدارش نیستم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
سلام گلم آره وام خوبیه بنظرم فقط واسه مسکن یکمی ها هست اگه تواناییش ندارین فقط یکیتان بگیرین  ...

نه عزیزم وام به اسم پدرم بود ولی سند به اسم جفتشونه مادر و پدرم

بچه ها حتمن باید سپرده بذاربم با سند نمیشه؟

با سند ک فکر نکنم ولی اگه بخوای اوراق بخری با تمام جزییات توی سایت بانک مسکن هست

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖