2777
2789
عنوان

این نره درخواست دوستی داده به من این وقت شب

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
خب قبول نکنید درکتون واسم سخته 

جدا از این که قبول نمیکنم گزارش هم میزنم که ریشه این نر ها کنده بشه از این جا لااقل وقتی هدفشون مشخصه چرا من باید بی تفاوت باشم 

فکر نکنم درک این مسئله برای شما اگر خانم باشی انقد سخت باشه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی نی نی یار بیاد میگه خب قبول نکن و تمام البته راست میگه صرف درخواست دوستی نشانه بی شعوری کامل نی ...

نه تعلیق می‌کنه

ظاهراً به بقیه هم درخواست داده 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
نه تعلیق می‌کنه ظاهراً به بقیه هم درخواست داده 

من دیدم اومده گفته رد بزنید تمام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جدا از این که قبول نمیکنم گزارش هم میزنم که ریشه این نر ها کنده بشه از این جا لااقل وقتی هدفشون مشخص ...

اگع خانوم باشم ؟ شما مثل اینکه الان میخوای یه چیزیم به من بچسبونی 

من از این درخواست‌ها خیلی بیشتر دارم ولی تو جامعه ام و برام عادیه و قبول نمیکنم دیگه تایپیک زدن نداره ریشه کن ؟با یه تایپیک و نینی یار؟

⁦→⁠_⁠→⁩

استارتر لغو دوستی بزنید

قبول نکرده ک

در حد درخواست مونده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.