2777
2789
عنوان

واقعا باعث تأسف

113 بازدید | 7 پست

که انسانها هیچ از عشق نمیدونن کی گفته باید عاشق کسی شد ک آدمه خوبیه مگه دست خود آدمی که انتخابش کنه اگه ب عقل بود ک نمیگفتن قلبم عاشق شده همگی انسانها آدم خوب رو انتخابش میکردن [عشق یعنی اینکه چ باشه کنارت چ نباشه ت دوسش داری قبولش کردی عشقشو ت قلب راه دادی شاید طرفت آدم خوبی نباشه ک در این حالت دو راه بیشتر نداری بعضی از آدما انتخاب میکنن کنارش باشن نابود بشن در کنارش در همه حال ..بعضیا انتخاب میکنن ب دوری کنارش نباشن ک نابود نشن کنارش ولی این ب معنا نیست ک عاشقش نباشه فقط درد دوری ازش رو ب جون خریدع که سمی نشه.... ] چرا باور نمیکنید عشق دس خود آدمی نیست خود آدم نمیفهمه چرا از این همه انسانها عاشق کسی شدی ک هیچ معیاری ک ت ذهنت بود نیست میگردی دنبال جواب براش ک چرا !؟ی مدت فرار میکنی حتی از خودت !؟

تهش میبینی عشق ب جواب نداشتن اصلا ....

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقتی که داشتی میرفتی بیرون منتظر مراقب خودت باش از طرف من نبودی؟شبا دلت نخواست کل روزتو برام بگی؟وقت کارای روزمرت اصلا یاد من نیوفتادی؟ تورو نمیدونم ولی من خیلی دلم واست تنگ شده.

هنوز بعد از گذشت ۱۳ سال هنوز جاتو هیچ دختری نگرفته دست هیچ دختری رو نگرفتم از این به بعد هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقت ...

تبریک میگم بهتون واقعا جناب

میشه تاپیک قبلی رو نظرتون رو بگید آیا ممکن ی روزی ی زمانی تلنگر بخوره طرف یا نه اصلا صفر سپاسگزار میشم دیدگاهتون رو بهم بگید

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم متن تاپیک رو قبول دارم که عشق یکدفعه اتفاق میافته 

هم از امضاتون خوشم اومد 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
هم متن تاپیک رو قبول دارم که عشق یکدفعه اتفاق میافته  هم از امضاتون خوشم اومد

پس باید بهتون تبریک گفتش بابت دیدگاهتون 

مچکرم این نظر لطف شماست 

پس باید بهتون تبریک گفتش بابت دیدگاهتون  مچکرم این نظر لطف شماست

تشکر   تجربه هم دارم آخه 

درد عشقی کشیده ام که مپرس و این حرف ها .....

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
تشکر     تجربه هم دارم آخه  درد عشقی کشیده ام که مپرس و این حرف ها .....

امیدوارم  سرنوشت بهترینا براتون رقم زده ت زندگیتون ک تجربه شیرین ب کامتون زده بشه💙🌾

امیدوارم  سرنوشت بهترینا براتون رقم زده ت زندگیتون ک تجربه شیرین ب کامتون زده بشه💙🌾

سلامت باشید  امیدوارم ،سپاس از مهربونیتون 

همچنین برای شما بهترین ها رقم بخوره