2777
2789
عنوان

چکار کنم با این زندگی 😭

584 بازدید | 17 پست

دلم یه زندگی راحت مثل اطرافیانم داشته باشم 😔 

شوهرم نمیره سر کار 

کلی بدهی داره 

کل درآمدش میره پای بدهی 

خونمون بابام رهن کرده برامون که دوماه دیگه قراردادش تموم میشه 

ماشین زیر پای شوهرم بابام خریده 

ماهیانه بهم پول میده بابام که کلیشو میدم قسط یخچالی که تازه خریدیم و خرج خودم و پسرم میشه 

شوهرم اصلا عین خیالش نیست که بره دنبال کار که حداقل بتونیم یه سفر بریم 😞

همش تو خونه خوابه 

امروز ۴ تا دونه بستنی واسه پسرمون خرید با کلی اخم و تخم 😔 

ولی من هر روز دو برابر اینو واسه پسرمون از پول خودم میدم 

همه اینارو گفتم ولی اون چیزی که عذابم میده اینه که آنقدر عاشقشم که نمیتونم بهش بگم از زندگیم برو بیرون چون اگر بری خیلی بهتر از نظر مالی زندگی میکنم چون حمایت ۱۰۰٪ پدرمو دارم 😭 

لعنت به من 

اعصابم خورده چرا دوسش دارم 😭😭😭😭

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه از بس پدرت بهتون رسیده پرو شده اگه آنقدر حمایت نمی‌کرد الان رو پای خودش بود

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

درکت میکنم عجیب اما من فرقم با تو اینه شوهرم مریضه نمیتونه بره سرکار من عاشقشم دیوونشم هیچکاری ام برام نکرده تازه حمایت مالی از کسی ندارم خودم به سختی روزگار میگذرونم اما دوسش دارم. ای لعنت به این عشقا اونم دوسم داره.همینه ک.نگهم داشته توی این زندگی

شما زن گرفتی یا ایشون گرفته ؟

عاشق چیش هستی دقیقا ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چیشو دوست داری؟؟

🥺 نمیدونم 

ظاهرش به من نمیخوره 

سر کار نمیره 

براش مهم نیست ما از کجا داریم خرج میکنیم 

هرچی هم می‌خرم حودشو شریک میکنه و سر دوروز میوه ای که خریدم برای پسرم تموم میکنه 

همه اینارو میبینم ولی نمیتونم نداشته باشمش 😭 

حتی با هم خیلی رابطه زناشویی نداریم البته اون همیشه پیش قدمه ولی من نمیخوام 😞 اونم همیشه صبر میکنه 

مهربونه 

دوست داره 

تنهاست 😞 

از نظر روحی مریضه و دارو میخوره 

اگر ولش کنم هیشکیو نداره بره پیشش 

حتی پول هم نداره برای خودش زندگی تشکیل بده 

چکار کنم ؟؟؟😫😫😫😫😫😫😭😞😞

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
شما زن گرفتی یا ایشون گرفته ؟ عاشق چیش هستی دقیقا ؟

دقیقا انگار من زن گرفتم 😞 

مهربونه ، منو میخندونه ، با دوران دوستی‌مون بخوام حساب کنم نزدیک ۲۰ ساله همدیگه رو میشناسیم و ۱۵ سالش باهم زندگی کردیم 

ظاهر کی بهتره ک میگی ظاهرش بهم نمیخوزه

از نگاه من اون خوبه قشنگه ولی از بیرون که نگاه میکنم : 

قد اون از من خیلی کوتاهتره من ۱۶۹ اون ۱۶۰ 

چاقه و شکم داره 

نمیدونی چقدر برام گفتن این حرفا سخته 😭 اون برای من قشنگه خوشبو خوشتیپه 

خلایق هرچه لایق   لیاقتت همینه  کسی که خودش واسع خودش ارزش قائل نشه بقیع هم اندازه سرسوزنی ...

😞 میدونم 

مامانم چند شب پیش بهم گفت پولی که ما بهت میدیم برای خودته که خرج کنی 

گفتم دارم پس انداز میکنم

اما نمیدونه ازون پول هیچی برای خودم نمیمونه 😞😞

نمیدونه یه وقتایی گوشت و مرغ تو فریزر نداریم 

خرید میوه برام سخته 

متاسفانه خانواده سطح بالایی دارم از نظر مالی 😞😞 

و من همیشه حفظ ظاهر کردم که داریم و برام میخره و سرکار میره ولی دروغه 😭😭