2777
2789
عنوان

سردی مزاج

675 بازدید | 71 پست

سلام من یه مدتها دچار سردی در رابطه شدم خیلی سختمه ولی به روی خودم نمیارم که شوهرم نفهمه گاهی چندشم میشه و گاهی گریه ام میگیره .

البته همسرمم آدم به شدت کم حرف و بی محبتی هست اصلأ به من و خواسته هام اهمیت نمیده من تو هیچ چیزی شریک نمیدونه و باهام مشورت نمیکنه آنقدر این یکی دوسال اخیر فکرو خیال کردم همش با خودم میگم که اینا در حال بد امروزم بی تاثیر نبوده فکر میکنم دچار افسردگی هم شدم هیچی خوشحالم نمیکنه دچار روز مرگی شدم .

حالا سوال من اینه سرد مزاجیمو باهاش در میان بزارم دیگه نمیتونم تحمل کنم.

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون چیه بگم نگم 

من نگفتم مثلا یه بار .ولی اگه مدام هست بگو بگو لذت نبردی ولی میگی همسرت خوب نیست خب به جز رابطه اینم مهمه به جای خیال زیاد یه مشاوره خوب پیدا کن چون کیذونی زیاد تو ابن شرایط باشی صدمه میبینی 

من نگفتم مثلا یه بار .ولی اگه مدام هست بگو بگو لذت نبردی ولی میگی همسرت خوب نیست خب به جز رابطه اینم ...

فکر مشاور هستم

منم همینجوری شدم. شرایط روحی و زندگی‌ خیلی‌تاثیر داره تو این قضیه 

متأسفانه بله تا وقتی شهرمونو عوض نکرده بودیم همه چی خوب بود