2777
2789

زیارت قبول عزیزم

اگر تونستی منم دعا کن حالم خوب بشه ب امید خدا باردار بشم♥️

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو را به همون امام رضا قسم دعا کن شوهر من اینقدر وابسته پدر و مادرش نباشه زندگیمون جهنم شده همش دعوا امشبم درخواست طلاق داده خدا به خاطر دخترم ادمش کنه به خدا دخترم گناه داره بچه طلاق بشه ، پدر و مادرش خونه ماشین باغ و ویلا دارن اما همش دستشون تو جیب شوهر منه توقع بیجا دارند 😢😢😢 خودمون به خدا هزار خرج داریم 

الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده 

عزیزم تو را به همون امام رضا قسم دعا کن شوهر من اینقدر وابسته پدر و مادرش نباشه زندگیمون جهنم شده هم ...

ان شاءالله شوهرت به سمتت برگرده و محبتش متوجه شما و دخترتون باشه

ضحی خوندم براتون عزیزم

ولی خودتونم ۱۱ بار تا ۴۰ روز ضحی بخونید به نیت محبت ۱۰۰۱ یا ودود تا ۴۰ روز، و یک بار سوره مزمل

و تا ۴۰ روز به نیت درست شدن این مشکل واقعه بخونید عزیزم

نائب نگیرید، خودتون بخونید

یا رب آن دِه که آن بِه ...
خواهش میکنم ما کنکوری ها و همه دانش آموزای درگیر امتحانات رو هم در دعاهاتون فراموش نکنین   &nb ...

روی چشمام عزیزم 😍 خدا ان شاءالله بهترین نتیجه رو بگیرید

خدا خودش حفظتون کنه از شر همه استرس ها و نگرانی ها

دلتون شاد و ذهنتون آروم باشه ان شاءالله 

براتون حمد خوندم ❤❤❤

سلام منم خیلی التماس دعا دارم برای حل مشکلاتم وروبه راه شدن زندگیم التماس دعا...برای خوب شدن حال دلم ...

ان شاءالله عزیز دلم

خدا بهترین ها رو نصیب خودتون و خانواده محترمتون کنه

براتون حمد خوندم

دلتون شاد باشه، سلامت باشید همیشه

سلام عزیزم خوبی میشه تو که مشهدی به امام رضا بگی امسال بطلبدم و اینکه امام رضا از خدا بخواد که خدا ک ...

چشم عزیزم

ان شاءالله سفر مشهد و زیارت آقا نصیبتون بشه به زودی ❤

دلتون شاد بشه و چشماتون پر نور به دیدن حزم آقا

و ان شاءالله مشکلتون حل بشه

براتون توحید خوندم ❤

زیارت قبول عزیزم اگر تونستی منم دعا کن حالم خوب بشه ب امید خدا باردار بشم♥️

ان شاءالله به زودی دامنتون سبز بشه عزیزم یه نی نی خوشگل و سالم بدنیا بیارید

براتون حمد خوندم عزیزم ❤

ان شاءالله عزیز دلم خدا بهترین ها رو نصیب خودتون و خانواده محترمتون کنه براتون حمد خوندم دلتون شا ...

ممنون خواهر گلم ان شاءالله خودتون وخانوادتون هم همیشه سلامت باشین مرسی بابت دعای قشنگتون خیلی دلگرم شدم خدا خودش مشکل گشای همگیمون باشه