2777
2789
بچها خیلی تحت فشاریم  تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در ...

ان شاءالله خدا خودش مواظبتون باشه و از گزند تمام حسودان و بدخواهان حفظتون کنه،سوره ناس و فلق رو مرتبا با خودتون زمزمه کنید عزیزم

براتون حمد خوندم

یا رب آن دِه که آن بِه ...

برای من دعا کن خواهشاً 

کیست مغزی و ورم کلیه بچه م  رفع بشه 

شوهرم فردا بتونه حقشو بگیره به شکایت کشی نخوریم مرده پولمون رو بده 

دعا کن دزد پولامون هم پیدا بشه و همه اموال مون برگرده 

منم برای هر کسی که کامنتم رو میخونه دعا میکنم هر آنچه که خیر و صلاح هست براتون پیش بیاد و حاجت هاتون به خیر برآورده بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من دعا کن خواهشاً 

کیست مغزی و ورم کلیه بچه م  رفع بشه 

شوهرم فردا بتونه حقشو بگیره به شکایت کشی نخوریم مرده پولمون رو بده 

دعا کن دزد پولامون هم پیدا بشه و همه اموال مون برگرده 

منم برای هر کسی که کامنتم رو میخونه دعا میکنم هر آنچه که خیر و صلاح هست براتون پیش بیاد و حاجت هاتون به خیر برآورده بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ان شاءالله خدا خودش مواظبتون باشه و از گزند تمام حسودان و بدخواهان حفظتون کنه،سوره ناس و فلق رو مرتب ...

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏🙏🙏🥺😭

تو رو خدا خیلی دعامون کن خیلی تحت فشاریم همیشه از بس ظالمان نزاشتن هیچ وقت آب خوش از گلومون پایین بره😭💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو قرآن و چهارده معصوم دعام کنید انشالله خونه ی بزرگ ویلایی در بهترین منطقه شهرمون بگیریم به اسم مامانم و زندگی عالی کنیم من و عزیزانم تو خونه ی جدیدمون انشالله😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
شمام برای من دعا کنید مادر 🧡 چشم و ان شاءالله خیلی راحت زایمان میکنید و یه بچه زیبا و سالم بدنیا م ...

اسی تورو خدا برام دعا کن همین روزای نزدیک دزدم محکوم بشه واموالم بهم برگرده🙏.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

تو رو خدا خیییییلیییی ویژه دعام کن دل مامانم شاد شه از خوشبختی من و خواهرم انشالله من و خواهرم امسال ازدواج عالی کنیم و همسرانمون از همه لحاظ عالی باشن پولدار و خیلی خوش اخلاق و زیبا و خوش قد و بالا و خانواده دار و تحصیل کرده و چشم پاک و همه چی تموم باشن و عاشق و دیونمون باشن به حق محمد و آل محمد 😭😭

تو رو خدا خیییییلیییی ویژه دعام کن دل مامانم شاد شه از خوشبختی من و خواهرم انشالله من و خواهرم امسال ...

ان شاءالله بهترین ها نصیبت خودتون و خانوادتون باشه عزیزم ❤😍 ان شاءالله بهترین بخت نصیبتون بشه اونطور که می‌پسندید و خدا هم میپسنده برای شما

به حق بزرگی و مهربانی پروردگار ان شاءالله 

اسی تورو خدا برام دعا کن همین روزای نزدیک دزدم محکوم بشه واموالم بهم برگرده🙏.

چشم عزیزم

برم حرم هم براتون دعای ویژه میکنم

ان شاءالله گشایشی باشه برای شما و اموالتون بهتون برگردونده بشه به حق بزرگی و مهربانی پروردگار  ❤

اسی جونم میشه منم دعا کنی اسمم سارا ❤️ مامانم حالش خوب بشه خیلی درد داره  کسی که دوسش دارم برگ ...

سلام عزیزم ان شاءالله مامان حالشون بهتر بشه براشون حمد خوندم، خدا حفظشون کنه

برای برگشت عشقتون هم ضحی خوندم

ان شاءالله برگرده بهتون و دلتون شاد بشه به حق بزرگی و مهربانی پروردگار ❤

چشم عزیزم برم حرم هم براتون دعای ویژه میکنم ان شاءالله گشایشی باشه برای شما و اموالتون بهتون برگرد ...

ممنون عزیزم حاجت روابشی ان شاالله.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭