2821
2789
عنوان

تو این شب عزیز برای هم دعا کنیم🖤

61 بازدید | 10 پست

امشب،شب شهادت اقا امام جواد🖤 دردانه امام رضا💚 ست.پدرشون رو قسم بدیم بخاطر فرزندشون شفاعت تک تک ما رو پیش خدای مهربان داشته باشند،برای شفای تک تک بیماران روحی و جسمی دعا کنیم🙏🏻،هر کسی مشکلی داره گرفتاری داره حل شه🙏🏻،هرکسی در ارزوی فرزند هست اولاد سالم و صالح نصیب و قسمتش شه🙏🏻،هرکسی بدهی داره،مستاجره بیکاره کلی برکت به زندگیش سرازیر شه🙏🏻،برای رفتگانمون که شب جمعه ای چقدر چشم انتظار سلام وصلوات و دعایی از طرف ما هستند🙏🏻.خلاصه برای هم دعای خیر کنیم که خیر و خوبی روانه زندگی خودمون شه🍀

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نیت ازدواجم

ان شالله بهترین بخت و اقبال قسمتتون شه 🙏🏻

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

برای هدایت و عاقبت بخیری و خوشبختی تمام جوانان دعا کنیم🙏🏻

دعا کنید خدا بهم نی نی بده

منم مثل شما منتظرم درکت می کنم،الهی اولاد سالم وصالح نصیبتشه عزیزم🙏🏻

ممنون بابت امضاتون ۵ مرتبه یا جوادالائمه ادرکنی فرستادم🌺

قشنگممممممم ممنونم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز