2777
2789
عنوان

بدون توجه بهم رفت خوابید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 34 پست

به نظرم مردها از بازجویی شدن خوششون نمیاد

نذار خونه محل بازجویی بشه

اصلا شاید فکر کرده باز میخوای این سوالات رو بپرسی زود رفته بخوابه که فرصت صحبت و گله پیش نیاد.

محبتشون رو با خرید و بردن بیرون نشون میدن، گاهی هم اصلا حوصله خودشونو ندارن

بیرون از خونه پر از گرونی و خستگی و کار و دغدغه س، واقعا خونه باید محل آرامش باشه 

خصوصا زن های هیجانی که از همون دم در که شوهر میاد، شروع میکنم غر غر، بذار بنده خدا بیاد تو بعد شروع کن.

الآنم آروم برو کنارش بخواب، خودت دستشو بگیر و بخواب. همین 

بللللللله درست فکر کردی داری دلزده اش میکنی.داری ازخودت دورش میکنی میتونی الان بری کنارش بخوابی یه بغل و یه بوس.که صبح وقتی پاشد توام باهاش بلند شی اونجا باهم باشین منظورم صبحه.عزیزمن من تجربه دارم از زندگی قبلیم خیلی بهش گیر دارم بشدت وابسته بودم و بعدار یکسال ونیم جداشدیم اون دیگه ازم دور و دورتر شد وقتی چیزی ازش ندیدی چرا بهش شک میکنی اینقدر نگو سرد شدی باهام یانگو ازت سرد شدم.اینا براش عادی میشه و ملکه ذهنش میشه عملی خودت انجام بده الانکه خوابه برو پیشش بخواب.از سرکار میاد برو پیشش بشین چای بخورید حرف بزنید بخدا حیفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینکارات ممکنه سرد بشه خواهر من فقط بیشتر درکش کن نذار روزی بیاد که بگی من به خاطر تو از خودمم گذشتم اول خودت رو دوست داشته باش سعی کن مستقل باشی و از وابستگی دوری کنی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عدم توجه داری خانواده ات شاید بهت توجه کامل نکردن برات خلا شده میخوای با شوهرت پر کنی

😐این چه حرفیه 

آدم شوهرش بهش توجه نکنه کی بکنه؟

برای مثال منی که پدر مادرم خیلی باهام خوب بودن و بهم توجه کردن دیگه به توجه همسرم احتیاج ندارم؟

وابستگی پیرت میکنه با هر بی توجهی پیر میشی پس وابسته نباش دیدگاهتو تغییر بده

دقیقا ):

با هر بی توجهی ناخواسته ازش بغض میکنم 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
اخه هم دانشجوام هم شاغلم و کلی کار برای خودم دارم  ولی انقدر وابسته ام بهش از همه چی بخاطرش می ...

مردا از گیر زیادی سوال زیادی متنفرن از کنترل شدن بدشون میاد اخر شب ک دیگ کار نداری وقتی میخواد بیاد نیم ساعت قبلش ی دوش بگیر ی عطر خوشبو بزن خونه رو مرتب نگه دار ی غذای خوب بپز اینقدرم گیر نده هم سرد میشه هم دور  اینو یادت باشه ب هرچی فک کنی سرت میاد انرژی نفرست

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

😐این چه حرفیه  آدم شوهرش بهش توجه نکنه کی بکنه؟ برای مثال منی که پدر مادرم خیلی باهام خوب بو ...

ببین بهت بگم واضح 

اسی هردقیقه توجه میخواد روی شوهر از حد بیش از امکان حساسه

پس ضربه در دوران کودکی داره

حرفم اینه 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

اره نیاز داری دیگه ابن مشکل همه هست .ولی مردا بیرون خونه میرن اجازه بده اول استراحت کنه وقتی آدم خوابش میاد هیچ کاری نمیتونه بکنه خب تو باید خودت هم یه برنامه داشته باشی ایراد زندگی ما اینه که چون ما تو خونه اینم تمرکز رو زنذگی مشترک داریم مردا میان ما می‌خواهیم که برن سراغ همسرشون و شروع کنن احوال پرسی و ناز کشیدن ولی تو زندگی یه چیزایی هست که یکم تلخه اونم اینه که تقریبا آقایون چون درگیر کار میسن نصف اون وظایف زناشویی اکثرا به تعویق می افته و قرار نیست شما همه نیازات به موقع برطرف شه.پس شما میزاری اون بره تو اتاق بخوابه ولی فردا بهش میگی دوست داری مثلا فلان کار بکنید با هم مثلا یه فیلم با هم ببینید ..یعنی برنامه میزاری و بعد خودت هم به جز شوهرت میای برای خودت برنامه میزاری مثلا من برم کلاس نقاشی یا هر چی ی که دوست داری و شبایی که تنهایی یا هر موقع بتونی یه کاری برای انجام دادن داشته باشی مثلا من حتما باید تا آخر سال شما یاد بگیرم اینجوری به جز شوهر داری اهداف دیگه هم برای خودت میزاری و برای نیازهای از طرف شوهرت هم برنامه میزاری مثلا گفتم روز خاص تعیین کن بریم مثلا رستوران .و به شوهرت هم جهت بده ..

با اینکارات ممکنه سرد بشه خواهر من فقط بیشتر درکش کن نذار روزی بیاد که بگی من به خاطر تو از خودمم گذ ...

از لحاظ شغلی و اینا مستقلم 

ولی شده بخاطر اون از کلاسای دانشگاهمم بارها بگزرم دوس دارم هر لحظه کنارش بودنو 

و بیشتر حس میکنم از لحاظ جنسی وابسته شدم خیلی بده

ببین بهت بگم واضح  اسی هردقیقه توجه میخواد روی شوهر از حد بیش از امکان حساسه پس ضربه در دوران ...

حرف شما درسته 

من در دوران مجردی از جانب خانوده کمبود توجه میکردم 

😐این چه حرفیه  آدم شوهرش بهش توجه نکنه کی بکنه؟ برای مثال منی که پدر مادرم خیلی باهام خوب بو ...

عزیزم ایشون نگفت هرروز بهم بی توجهه فقط امشب که خسته اس ترجیح داده زودتر بخوابه خانومش دلگیر شده همین.

این که وسواس گونه توجهش رو طلب کنه به ضرر خودشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

دیدی حرفمو تایید کرد

من عزیزم از هرجهت میبینم نه یک جهت

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بللللللله درست فکر کردی داری دلزده اش میکنی.داری ازخودت دورش میکنی میتونی الان بری کنارش بخوابی یه ب ...

مرسی که تجربت و در اختیارم گزاشتی❤️ 

انشالله بهترینا برات رقم بخوره عزیزدلم 

به نظرم مردها از بازجویی شدن خوششون نمیاد نذار خونه محل بازجویی بشه اصلا شاید فکر کرده باز میخوای ...

مرسی عزیزدلم ❤️

از لحاظ شغلی و اینا مستقلم  ولی شده بخاطر اون از کلاسای دانشگاهمم بارها بگزرم دوس دارم هر لحظه ...

چرا بد باشه عزیزم همسرته ازش انتظار داری. هر فردی از لحاظ احساسات متفاوت با فرد دیگه ایه.

یکبار امتحان کن اینی که میگم رو بدون اینکه بگی منو دوست نداری و فلا تا توجهش رو جلب کنی باهاش جدی صحبت کن 

از تمام خواسته هات بگو از ریز به ریزش حتی خواسته های جس..ی تو بهش بگو. یادت باشه مردا مثل ما نیستن که حرفامونو بتونن از چشممون بخونن باید باهاشون حرف بزنی تا متوجه خواسته ات بشن.