2777
2789
عنوان

بدون توجه بهم رفت خوابید💔

835 بازدید | 34 پست

دوستان من شاید خیلی وابسته ام

ایراد های خودمم میگم با اینکه شوهرم خیلی آدم پاک و باشخصیت و فهیمی هست ..گاها دیر که میاد خونه شک میکنم بهش با جزئیات میپرسم چرا ۳۰ دقیقه دیر کردی اون طفلکی هم توضیح می‌ده تا حالا کوچکترین نشونه از خیانت ندیدم ازش  

واقعا دوستم داره و ناراحتیم و نظرات من براش محترمه و بهش عمل میکنه ولی من آدم زودرنج و لجبازیم 

فردا صبح باید زود بیدار شه یسری کار داره منم خیلی دوس داشتم چون فردا جمعست باهام بیشتر وقت بگذرونه کنارم باشه صحبت کنیم . همش احساس میکنم به حضورش کنارم احتیاج دارم ولی رفت خوابید و من بغض کردم خواستم بازم جملات تکراری و بگم که بهم توجه نمیکنی و من دوس دارم بیشتر باهات وقت بگذرونم ولی تو نه و ...ازین حرفای همیشگی ولی خواستم اول با شما مشورت کنم(:

از امروز حس کردم چون چند روز اخیر خیلی بهش گیر دادم انگار یکم سرد شده خودمم امروز نسبت بهش سرد بودم نمیدونم دردم چیه 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت سرگرمی درست کن

اخه هم دانشجوام هم شاغلم و کلی کار برای خودم دارم 

ولی انقدر وابسته ام بهش از همه چی بخاطرش می‌گذرم 

از بیکاری نیست بخداا

خانم نیستم فقط اینو بگم روی اعصاب هم نرید . گیر زیادی حساسیت بیش از حد . سوال و جواب الکی .حرف زدن‌های بی منطق بیشتر از هم دورتون میکنه . کاری کن محیط خونه براش بشه مکان آرامش اونوقت هر جا باشه  با کله خودش رو میرسونه خونه اونوقت از حضورش درکنارت لذت میبری متقابلا اون هم همینطور 

بهش محل نزار و عادی رفتار کن انگار چیزی نشده نه غر بزن نه بهش نزدیک شو اینکارا رو بکن صد درصد جواب ...

امشبم که رفت بخوابه چیزی نگفتم دیگه خجالت میکشم از غر زدن 

عزیزم زیاد غر بزنی و سین جیم کنی و آویزون باشی از چشم میفتی، خب برا  سی دقیقه تاخیر دیگه خداییش بازجویی نکن که، زیاد دست و پاش نباش تا سرد نشه، متعادل رفتار کن، نه آویزون، نه سرد و خشک