2777
2789

آها یادم افتاد میگم موهام رشدشون خوبه بلندن فقط  کم پشتن الان دادم ب شوهرم برام ببافه از بس با متلک ماشالله ماشالله کرد براشون ازش گرفتم نزاشتم ببافه 🥲انگار دست خودمه ریزش دارن و شکننده و ضعیف🥺😭 چکار کنم یکم پُر بشن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر بخاب عزیزم 😅

خوابم نمیاد😁 

الان بهترین ساعت تفریح و سرگرمی منه اخه بچه ها خوابیدن از بس روزا اذیتم میکنن الان دارم کیف میکنم در ارامش 😄

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

جیب شورو خالی کن خرج‌موهات کن

خود ب خود برای خرج کمتر واقعی میشع ماشالاهاش😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
رزماری قرص تقویتی با شامپو هم کمتر بشور خیس هم شونه نکن سشوار و بابلبس ...هم نکش رنگ هم نکن

بیشتر مواقع خیس شونه میزنم ولی رنگ و سشوار و اینا استفاده ندارم 

پس شامپو چی بزنم؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

ویتامین های مو رو بخور  ریزش قطع  میشه

هیرتامین  ۲۵۰۰

فیتو  ۱۵۰۰

هیرویت  ۱۵۰

من هیرویت میخورم  ریزش قطع میشه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

راجع به غذای ۳۰ میلیونی پربازدیدا تاپیک میزدی نظرمونو میگفتیم 

ما اینجا رستوران میریم غذا پرسی ۳۰۰ تومنه البته تعداد بالا باشه سوپ و سالاد هم کنارش تخفیف میدن همینطوری میارن برات، 

حالا پرسی ۵۰۰ هم حساب کنی باز ۳۰ میلیون نمیشه آخه چطور حساب کرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

جیب شورو خالی کن خرج‌موهات کن خود ب خود برای خرج کمتر واقعی میشع ماشالاهاش😂😂😂

😂😂😂🤣🤣یعنی یاد ماشالله گفتنهاش میفتن میخوام گردنشو بزنم  بعد جالب اینجاست بچه هام الکی بهم امید میدن ک مامان چه موهای قشنگی داری 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲