2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می‌خوام خودکشی کنم چندتا قرص بخورم میمیرم؟  من دوتا بیماری لاعلاج و زجراوری دارم

عزیزم منم مشکلات مالیم افتضاحه ولی هیچ وقت خودکشی راهش نیست خدایی که درد میده درمونشم میده ولی درد من فقط با پول حل میشه😭😔😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

نمیدونم دوسم داره یانه،فقط میدون هرچی دعا کردم برا زندگیم تقریبا برعکس شد،بعد برا هرچیزی خیلی ذوق کنم و برنامه ریزی اونجوری با جفت پا میزنه وسط دلخوش هام که باور نکردنیه،باهرخوشیم یه غمی میزاره کنارش جوریکه حالموبگیر ،اما باز خداس و اطاعتش میکنپ

عزیزم منم مشکلات مالیم افتضاحه ولی هیچ وقت خودکشی راهش نیست خدایی که درد میده درمونشم میده ولی درد م ...

پول رو میشه یکاریش کرد اگه سالمی برو کار کن من بیماری لاعلاج دارم و زجر میکشم دیگه زندگی معنایی برام نداره

من می‌خوام خودکشی کنم چندتا قرص بخورم میمیرم؟  من دوتا بیماری لاعلاج و زجراوری دارم

من 16 سالمه آپنه گرفتم شاید تو خواب نفسم قطع شه نفهمم کلیم از شدت زجری که دیگران دادنم و مشکلات زندگیم خونریزی کرده بود الانم شاید باشه تریکیلومانیا دارم هیچ جا نمیتونم برم نه خونه ی دوست نه تو عروسی میتونم درست لباس بپوشم و بابام کلی برام محدودیت میزاره در حالی که دوستای مذهبی من باباهاشون آنقدر سخت نمیگیرن شما اگر بیماری لاعلاج داری مادربزرگ منم سرطان داشت ولی با تموووممم مشکلات زندگی(4 تا بچه_شوهر معتاد و... شکستش داد

پول رو میشه یکاریش کرد اگه سالمی برو کار کن من بیماری لاعلاج دارم و زجر میکشم دیگه زندگی معنایی برام ...

شرایط کار کردن ندارم تو یه روستا زندگی میکنم وبرای سرکار رفتن باید برم شهر اما وسیله ندارم برم یا بیام😭😭😭😭

انشالله خدا بهتون سلامتی بده ولی اگه خودکشی کردی دیگه تا اخر دنیا درد وعذاب میکشی راحت نمیشی 

انشالله این فکر از سرت بره بیرون وهیچ وقت به اینکار فکر نکنی🙏♥🌹

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

خودکشی؟؟؟

چرا می خوای زندگی اون دنیات رو خراب کنی 

یعنی فقط تو داری سختی می کشی 

هر وقت چنین فکر هایی به ذهنت اومد یه بسم الله بگو و یه صلوات بفرست

انشا الله که مشکلت حل بشه عزیزم 

برات دعای معراج می خونم