2821
2789
عنوان

میاین برام دعا کنید😔😭

45 بازدید | 7 پست

اگر میشه میاین برام دعا کنید از ته قلبتون که من حامله باشم فردا موعد پریودمه روز ۱۷ ام پریودم لک دیدم و دیگه ندیدم دلمو به اون خوش کردم که این ماه حامله هستم توروخدامیاین برام دعا کنید باردار باشم خیلی خسته شدن واقعا تورو امشب که شهادت پسر امام رضامون هست نفری یه حمد برام بخونید و دعا کنید هرکی دلش بچه میخواد امشب امام جواد خودش دامنش زد سبز کنه منم همینطور باشم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

برات ۵ تا کوثر خوندم

ازت خواهش میکنم دعا کن خدا برام معجزه کنه

دعا کن مصاخبه دعوت شم و قبول شم خیر ببینی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
برات ۵ تا کوثر خوندم ازت خواهش میکنم دعا کن خدا برام معجزه کنه دعا کن مصاخبه دعوت شم و قبول شم خیر ...

انشاالله بهترین چیزها برات رقم بخوره انشااالله که خدا بهترین شغل رو نصیبت میکنه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم چیشد تست نزدی؟

دیروز که دومین روز تاخیر بود زدم منفی بود بنظرت نیستم؟؟؟یعنی دیگه امید نداشته با شم؟

دیروز که دومین روز تاخیر بود زدم منفی بود بنظرت نیستم؟؟؟یعنی دیگه امید نداشته با شم؟

نمیدونم والله،منکه اولین روز تاخیرم دیروز بود زدم منفی بود الانم پریودم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

ان شاءالله که زود زده باشی

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤