2777
2789

من تاپیک قبلی گفتم دوستم متاسفانه تو یه رابطه مخفیانه س ولی برخی گفتن شاید خودت باشی

اون عده رو نمیبخشم چون به من تهمت زدن

بخدا ینفر وقتی ازدواج میکنه با هزار امید و آرزو میره خونه بخت چه پسر چه دختر 

طرفش دوست داره با همه بلندی و پستی مدتی بعد وقتی از هم سرد شدید نباید خیانت کنید بلکه رابطتون باید درست کنید

من وقتی میبینم مردی یا زنی خیانت میکنه ولی همسرش نمیدونه قلبم تیکه تیکه میشه 

حتی با کسی که تو رابطه دوستی هم هست وارد رابطه نشید چه برسه به تاهل 

آینده کسی رو نابود نکنید تو رو خدا 

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

یادمون نره اگه من به کسی خیانت کنم یا در حق کسی بدی یا ظلم کنم یا احساسات شخصی رو زیرپا بزارم در نهایت اون روز میگذره و تموم میشه اما یک روزی من با وجدان و حقیقت خودم روبرو میشم که اگه اون شخص هم منو بخشیده باشه یا حتی خدا هم منو ببخشه من نمیتونم خودم رو ببخشم چون با وجدان خودم روبرو شدم...

و یک احساس پشیمونی به اندازه بینهایت خواهم داشت...بینهایت یعنی تا ابد و در این دنیا و اون دنیا همراهم خواهد بود ..ک بزرگترین عذاب واسه درون منه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اینا اگه وجدان و حد و مرز و انسانیت داشتن همچین کاری نمیکردن 

مگه عقل ندارن متوجه بشن چه کار زشتیه ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

با عشق ازدواج کنید  با فکر و منطق که تهش به پشیمونی و خیانت و طلاق نرسه..  هرچند ازدواج هندونه سربسته هست معلوم نیست بعدش چی میشه ولی خیانت کردن یا نکردن که دست ماست.. اینجاست که جایگاه خانواده معلوم میشه

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

کسی ک اینکارو میکنع ی احمق به تمام معناس و هیچ توجیهی نداره

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

خیلی زیاد  شده این خیانت .  

انگار دوست دختر دوست پسرن‌. میبینید که الان اشنایی قبل ازدواج  پسرو دختر باهم ، چقدر عادی شده ؟ یه زمانی سر دختر رو میبریدن اگه میفهمیدن دوست پسر داره حتی در حد نامه دادن . الان عادیه عادی شده . واجب هم شده 

خانت هم تا اون حد داره عادی میشه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کرم از خوده درخته زمانی که دارند با یه مرد میرن تو رابطه دارند به همجنس خودشون خیانت می‌کنند اگه خودشون بودنند هزار تا آه و نفرین اگه اون هم مرد باشع غیرت داشته باشع نمیاد صد سال سیاه با یه زنی که هیچگونه نسبتی باهاش نداره وارد رابطه بشه 

یادمون نره اگه من به کسی خیانت کنم یا در حق کسی بدی یا ظلم کنم یا احساسات شخصی رو زیرپا بزارم در نها ...

درسته ،با حرفت موافقم ،باریک الله به شما 

ولی همه اون وجدانه رو ندارن که بخوان باهاش روبرو بشن ،ذات بد ،وجدان نداره که 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب عزیزم اینا اگه وجدان و حد و مرز و انسانیت داشتن همچین کاری نمیکردن  مگه عقل ندارن متوجه بشن ...

👏

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)