2777
2789

تو راه مشهدم 

چجوری زیارت کنم؟ 

چیکار کنم زیارت به دلم بچسبه؟ 

با معرفت باشه زیارت 

اگه کمکی کنید ممنون میشم. 

ان شاء الله بزودی قسمتتون بشه 

خوب استراحت کن سعی کن قبلش بری حموم بااعصاب راحت برو و هرجور دوس داری باامام رضا حرف بزن راحت 

من خودم همین کارو میکنم بعدم نماز میخونم تموم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

التماس دعا ،ماروهم یاد کن 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب استراحت کن سعی کن قبلش بری حموم بااعصاب راحت برو و هرجور دوس داری باامام رضا حرف بزن راحت  ...

ممنون عزیزم 

اعصاب نمیزارن برا آدم

میخوام آرامش داشته باشم

یه کنج حرم بشینم آروم اشک بریزم همین🥺

ممنون عزیزم  اعصاب نمیزارن برا آدم میخوام آرامش داشته باشم یه کنج حرم بشینم آروم اشک بریزم ه ...

یه لعنت ب شیطون بگو نذار اعصابت خوردشه وگرن از زیارتت هیچی نمیفهمی 

هرچی هس رها کن واس همو چن روزی ک مشهدی 

میدونم  دعا کن برام  اینهمه میرم حداقل دلم سبک بشه

حتما عزیزم 

امام رضا طلبیدتت خودشم هوای مهمونشو داره گلم 

یه گوشه از حرمش بشین و دوس داشتی مداحی یا روضه پلی کن تا دلت خواست حرف بزن باامام رضا گریه کن بدجور سبک میشی❤️🤲🏻