2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنید،بخدا فکرم درگیره

79 بازدید | 11 پست

بچه ها رابطه منو دوس دخترم لانگه،منم کلی بگم دانشجوی یه رشته سختم و ظهرم سر کار میرم،من تهران و اون تبریزه خیلی همو دوس داریم،همش میگه بیا منم چن وقت پیش با اینکه پول دستمم نبود ،رفتم دیدمش یه روزه برگشتم،بعد اون هر روز هی میگه حالم خوش نیس،تنهام فلانه،منم دوس دارم مثه بقیه هر روز دورز یبار،ببینمت خاطره بسازیم،منم تو اوج شرمندگی میگم،بخدا نمیتونم ،بزار بگذره یکم میگه نه تو الان ۴۰ روزه ندیدیم،از این حرفا،بچه ها بنظرتون با توجه به شرایط مالی و درسیم و وقتم،بنظرتون چن وقت یبار باید برم؟

الانم اینقد هی میگه مغزم قفل کرده،میگه این هفته دوروز تعطیلی داشته میومدی!گفتم هم دستم تنگ بوده و هم امتحاناتمه!میگه قرض میکردی...😔میگه حوصلم سر رفته اینقد تنها نشستم ،اینقد بقیه رو میبینم سر دیت میرن و من محرومم از این،منم عرق شرمندگیم پایین میریزه ،میگم میام بخدا بعد امتحانا،میگه فاصلش با دیت چن وقت پیشش میشه دوماه،زیاده دوماه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش بخدا نمیدونم چیبگم ولی خب میتونی با خانواده پا پیش بزاری اونم انتقالی بگیری پیش خودت بیاریش ولی اینکه میگه قرض میکردی خیلی بده حاضره شما اینجور قضایا برات پیش بیاد تا خودشو آروم کنه واقعا بده. 

چقد شبیه من…

پارتنرم تهرانه همش اصرار داره بیاد همو ببینیم من رد میکنم چون نمیتونم و شرایطم سخته یکم 

الان ۳ ماهه همو ندیدیم:/

این نوع روابط هم مشکلات خودشو داره دبگه باید همون اول بپذیرن طرفین

سخته ولی خب مگه از اول ارتباطتتون اینطوری نبود؟ خودش انتخاب کرده باید درک کنه دیگه

دو ماه برای رابطمون با اینهمه دغدغه زیاده؟

بعدشم من که از قصد نمیگم که نمیرم

دو ماه برای رابطمون با اینهمه دغدغه زیاده؟ بعدشم من که از قصد نمیگم که نمیرم

پر توقع هست تو این مورد چون خیلی مشغله دارید

من با طرف تو یه شهر بودم منو می‌پیچوند با یکی دیگه میرفت بیرون چی بگم‌ پس

منطقی باهاش حرف بزنید، اگه بازم تکرار کرد یکم فکر کنید چون اگه ازدواج هم بکنید شاید تو مسائل دیگه ‌ی زندگی هم متوقع باشه

اگرم نمیخواید کات کنید هروقت غر زد بگید بتونم میام و دیگه چیزی نگید تا بیخیال بشه