2777
2789

دوستان من رفتم عصب کشی دندون قبلش برام بی حس زد از دردش نگم براتون غیر قابل تصور بود برام انگار واقعا برق بهم وصل شد،

من ۵سال قبل دندون کشیدم اون آمپول اصن درد نداشت،

به دکتر میگم چرا ایقد درد داشت آمپول میگه به استخوان لثه تزریق شده.

واقعا برای شماها اینجوری درد داره؟

یا این دکتر بلد نبود،یا راهی برای کاهش این درد هست چون شنبه ی دندون دیگه میخام پر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در این حد من تازگی دوتا  دندون عصب کشی کردم فک بالا و پایین، زیاد درد نداشت، فقط فک بالا برام درد داشت 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

اره درد داره چون سوزن فرو میکنند داخل لثه😢

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

خوب میشه یکم بگذره حساس نشو

وقتی مواد داخل سرنگ خالی میشد درد داشت بعدش قط شد شاید در حد۱۰ ثانیه انگار مواد درد داشت بعدش خوب شد،ولی چرا همچین درد داشته باشه...