2777
2789
عنوان

همونی هستم که بتای بارداریمو گذاشتم ببینید مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 29 پست
بتا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ساک بارداریو با سونوی واژینال ببینن حالا شما که بالاتر بودی و دیده نشده یکم مشکو ...

یه چیزیو دید حالت نقطه بود گفت ببین اینه خیلی کوچیکه چیزی پیدا نیست

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم خارج از رحم از چند هفته پیدا میشه؟؟؟؟با این بتا چند هفته هستم؟۲۱۷۸

خارج رحم بستگی به محل لانه گزینی داره که تو چه هفته ای مشخص بشه مثلا تو ناحیه ی اتصال لوله ی فالوپ به رحم تا ۸ هفته تو ناحیه ی بزرگتر لوله ی فالوپ باشه تا ۱۸ هفته هم ممکنه پیش بره و...

با این عدد بتا شما زیر ۵ هفته ای

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

یه چیزیو دید حالت نقطه بود گفت ببین اینه خیلی کوچیکه چیزی پیدا نیست

گفت آخر تو رحمه یا خارجش ساک بارداری این مهمه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

خارج رحم بستگی به محل لانه گزینی داره که تو چه هفته ای مشخص بشه مثلا تو ناحیه ی اتصال لوله ی فالوپ ب ...

ببخشید همش سوال میپرسم بخدا...نگرانم...چجوری از عدد بتا میدونید چند هفته هستم چجوری حساب میکنند

گفت آخر تو رحمه یا خارجش ساک بارداری این مهمه

چیزی نگفت..منم یادم.نبود بپرسم.....ولی با دو انگشت داخل واژن معاینه کرد و همزمان بالا دلمو فشار داد گفت درد داری گفتم نه..گفت احتمالا خارج از رحم نیست 

ببخشید همش سوال میپرسم بخدا...نگرانم...چجوری از عدد بتا میدونید چند هفته هستم چجوری حساب میکنند

یه چیز تقریبیه 

ریاضیات اگه خونده باشین نمو دارش لگاریتمی زیاد میشه تا به یه سطح ثابت برسه 

مثلا بتای بین 4 تا 5 هزارو تقریبا میگن تو بارداری تک قلو بین ۵ تا ۶ هفتس 

اون چیزی که تو سنو مشخص میکنه جنین چند هفتس بر اساس عدد بتا نیست بر اساس رشد جنینه

چیزی نگفت..منم یادم.نبود بپرسم.....ولی با دو انگشت داخل واژن معاینه کرد و همزمان بالا دلمو فشار داد ...

خب این مال وقتیه ک مشکوک به پارگی و خون تو شکم باشیم که درد ایجاد میشه با حرکت سرویکس

نمیخوام نگرانتون کنم انشالله ک ساکش داخل رحم تشکیل بشه ولی اگه لکه بینی خونریزی پیدا کردین یا درد شکم حتما برین

خب این مال وقتیه ک مشکوک به پارگی و خون تو شکم باشیم که درد ایجاد میشه با حرکت سرویکس نمیخوام نگران ...

انشاالله....ولی فعلا ک همه چیز خداروشکر خوبه و درد و خونروزی ندارم همه چی خوبه

عزیزم اصلا مهم نیست چند هفته ای  بااین بتا باید ساک داخل رحم میبود بخاطر همین دکترت شک کرده به ...

اصلا نگفت داخل رحمه و یا بیرون فقط گفت اگه خونریزی و ....داشتی برو دکتر...بعدشفت اگه نداشتی هفته بعد بیا